ΓενικάΣτοίχημα

Στοίχημα: Αυτοδυναμία ΝΔ δείχνουν οι στοιχηματικές στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Σας στέλνουμε ταμείο... και με τις εκλογές!

Σας στέλνουμε ταμείο… και με τις εκλογές!

Μόλις λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, τα στοιχήματα τόσο για το πρώτο κόμμα, όσο και για τις διαφορές των κομμάτων παίρνουν «φωτιά».

Betατζής

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, η νίκη της ΝΔ θεωρείται βέβαιη καθώς η απόδοση που δίνει για επικράτηση στις εκλογές της Κυριακής είναι μόλις… 1,005. Το ενδεχόμενο να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ «δίνει» απόδοση 19,00, ενώ ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με απόδοση 250,00.

Νίκη της ΝΔ με αυτοδυναμία «βλέπουν» οι στοιχηματικές

Στο ερώτημα για το αν θα υπάρξει νίκη του πρώτου κόμματος με αυτοδυναμία, το Stoiximan κλίνει προς το «Ναι», δίνοντας απόδοση 1,20. Αντίθετα, η περίπτωση της μη αυτοδυναμίας «πληρώνει»  4,20.

Σε ό,τι αφορά τη διαφορά των δυο μεγάλων κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, από τις αποδόσεις προκύπτει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η ΝΔ να κερδίσει με διαφορά μικρότερη των 10,50 μονάδων. Παρά ταύτα, η διαφορά με ποσοστό μεγαλύτερο του 10,50% δεν θεωρείται απίθανη, με τo Stoiximan να δίνει μια σχετικά μικρή απόδοση, της τάξης του 2,50.

Για το ποσοστό που θα συγκεντρώσει, πάντως, η ΝΔ, στις εκλογές της Κυριακής, Οι στοιχηματικές όπως η Novibet, «βλέπουν» ποσοστό άνω του 37,5% (απόδοση 1,60). Για τη δεύτερη περίπτωση, ποσοστού, δηλαδή, μικρότερου του 37,5%, η απόδοση είναι στο 2,25.

Εκλογές 2019: Πάνω από 7,50% το ΚΙΝΑΛ;

Την ίδια στιγμή, σε ένα μίνι – «θρίλερ» εξελίσσεται το ερώτημα για τα ποσοστά που θα συγκεντρώσει το νυν κυβερνόν κόμμα. Προβάδισμα δίνει η Novibet στο ενδεχόμενο να μην ξεπεράσει το 27% σε απόδοση 1.70 έναντι του 2.07 για το over 27%

Σε ό,τι αφορά το ΚΙΝΑΛ η Novibet δίνει ακριβώς την ίδια απόδοση (1,87) στα ενδεχόμενα να ξεπεράσει το 7,5% ή να είναι κάτω από το 7,5%.

Για το ΚΚΕ φαίνεται πως είναι πιθανότερο το σενάριο να ξεπεράσει το «φράγμα» του 5,25% (απόδοση 1,55), καθώς η περίπτωση μιας επίδοσης κάτω του 5,25% πληρώνει με απόδοση 2,35.


Εκλογές – «θρίλερ» για τα μικρά κόμματα -Τι «βλέπουν» για την αποχή

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αποδόσεις για τα μικρότερα κόμματα, με τη Χρυσή Αυγή -που σύμφωνα με αναλυτές κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής- να έχει απόδοση 1,55 για ποσοστό κάτω του 4% και απόδοση 2,35 για ποσοστό μεγαλύτερο του 4%.

Από τις αποδόσεις του Stoiximan για τις εκλογές 2019 φαίνεται επίσης πιθανό το σενάριο να μπει στη Βουλή το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη (απόδοση 2.50 για ποσοστό μεγαλύτερο του 4%), καθώς και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου (απόδοση 2,25 για ποσοστό μεγαλύτερο του 3,50%), ενώ δείχνει να μένει εκτός η Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη (απόδοση 2.0 για ποσοστό μικρότερο του 1,5%).

Δείτε τον σχετικό πίνακα με τις αποδόσεις για τα μικρά κόμματα:

Τέλος, αναφορικά με την αποχή, το πιθανότερο ενδεχόμενο για τις στοιχηματικές, είναι να κυμανθεί ανάμεσα στο 39% και το 41%.

Πηγή: Sportbet.gr

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close