Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με τη γνωστή «συνταγή» ο Ολυμπιακός

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε σήμερα στη Σούπερ Λιγκ ελέω της αγωνιστικής που χάθηκε στις γιορτές και όλα τα ματς γίνονται σήμερα και αύριο.

Μάθε τα πάντα για τον stoiximan

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε σήμερα στη Σούπερ Λιγκ ελέω της αγωνιστικής που χάθηκε στις γιορτές και όλα τα ματς γίνονται σήμερα και αύριο. Μεγάλο ντέρμπι δεν υπάρχει, όμως υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα ραντεβού με πιο βασικό αυτό του Ολυμπιακού στην Τρίπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν σε μια από τις πλέον δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και με νίκη θα κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την κορυφή στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Αστέρας Τρ.: Ήξερε πως αντιμετωπίζει έναν Παναθηναϊκό με πολλές απουσίες στη Λεωφόρο, αλλά και πάλι ήταν καλός, είχε κατοχή και ευκαιρίες να κερδίσει με το 0-0 να τον αδικεί. Οι Αρκάδες δίνουν ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν κόντρα στον νταμπλούχο Ολυμπιακό, με τον Ράσταβατς να έχει ένα σημαντικό θέμα στην επίθεση, καθώς λίγο πριν την ανακοίνωση της αποστολής, τραυματίστηκε ο βασικός του φορ, Μπαράλες. Ακόμα και έτσι, πάντως, η ομάδα της Τρίπολης θα παλέψει το ματς με όλες τις δυνάμεις της, ενώ περιττό είναι να πούμε πως στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έχει σταματήσει τον Ολυμπιακό στις 5 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις των δυο.

Ολυμπιακός: Ούτε στο ελάχιστο δεν προβληματίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνέχισε απρόητος με μια ακόμα νίκη και καλή εμφάνιση. Ο Μαρτίνς έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» αναφορικά με την εντεκάδα, καθώς έχουν γυρίσει υγιείς όλοι οι παίκτες του και σταδιακά θα μπουν οι Χασάν και Ρεάμπτσουκ. Λόγω της δυναμικής του Αστέρα στην έδρα του ο προπονητής του Ολυμπιακού σκέφτεται να βάλει την εντεκάδα του ντέρμπι, με στόχο να φέρει ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο στο «σακούλι».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Μαρτίνς υπολογίζει πολύ τον Αστέρα και δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πιθανή απώλεια του Ολυμπιακού στο δρόμο για τον 2ο σερί τίτλο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν (αν κάνουν) πολύ περιορισμένο ροτέισον και έχουν όλα τα φόντα να πάρουν ακόμα μια νίκη. Διπλό και over 1.5 πληρώνουν 1.80 στη Novibet.

Δωρεάν προσφορες stoiximan με τον Άρχοντα στο Αrxondasbet.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button