Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Παραδοσιακά Ντέρμπι στο Copa Africa!

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. 

Καλησπέρα, μέτρια κινηθήκαμε στα δυο χθεσινά παιχνίδια καθώς περάσαν 3 στις 6 προτάσεις μας στα δυο παιχνίδια από το Africa Cup Of Nations. Σήμερα θα ασχοληθούμε πάλι με τα δυο παιχνίδια από το  Africa Cup Of Nations, πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά.

Africa Cup Of Nations : ΝΙΓΗΡΙΑ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ 19:00

H Νιγηρία με δυο νίκες στον όμιλο με το Μπουρούντι και την Γουινέα με 1-0 και στα δυο και με 1 ήττα από την Μαδαγασκάρη βρίσκει μπροστά της το Καμερούν. Και στα τρία ματς δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δεν άφησε καλές εντυπώσεις γενικά παρά τις δυο νίκες.  Το Καμερούν και αυτό με την σειρά του δεν έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις στον όμιλο. Βρέθηκε στην φάση των 16 με 2 ισοπαλίες χωρίς γκολ με το Μπενίν και την Γκάνα και πήρε μια νίκη με 2-0 από την Γουινέα.  Πολύ δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο παραδεισιακές δυνάμεις του Αφρικανικού ποδοσφαίρου. Και οι δυο δεν έχουν κάνει καλές εμφανίσεις στους ομίλους και για αυτό καμιά δεν έχει προβάδισμα για την νίκη.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Africa Cup Of Nations : ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ 22:00

H Αίγυπτος εντός έδρας είναι το φαβορί και μέσα ένα κατάμεστο στάδιο μπορεί να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομαδα της Αιγύπτου έφτασε στους 16 με τρεις καθαρές νίκες απέναντι στην Ζιμπάμπουε το Κονγκό και την Ουγκάντα. Η Νότιος Αφρική με μια μόνο νίκη στον όμιλο κατάφερε και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στην φάση των ομίλων ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι από  την Ακτή Ελεφαντοστού με 1-0 , στην συνέχεια κέρδισε την Ναμίμπια με 1-0 και στο τρίτο παιχνίδι ηττήθηκε από το Μαρόκο με 1-0. Πολύ καλή ευκαιρία για την Αίγυπτο να προκριθεί στην επόμενη φάση αντιμετωπίζοντας μια ομαδα στα μέτρα της. Πιθανόν οι Αιγύπτιοι να κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ και να πάρουν προβάδισμα από το ημίχρονο. 

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button