ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το 0-0 της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε αριθμούς (pic)

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του χθεσινού αγώνα μεταξύ του ΠΑΣ Λαμία και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του χθεσινού αγώνα μεταξύ του ΠΑΣ Λαμία και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο 0-0 έμειναν η Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα, μία ισοπαλία που όπως φαίνεται «βόλεψε» και τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι από τη μία έφτασαν στον ΟΦΗ στους 19 βαθμούς, ενώ από την άλλη οι Ηπειρώτες πήγε στους 25.

Ένα αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι, το οποίο φαίνεται και μέσα από τα στατιστικά του.

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τα στατιστικά:

Τα επιθετικά

Στις 7 τελικές προσπάθειες σταμάτησε η επίθεση των Ιωαννίων, ενώ από την άλλη η Λαμία έφτασε τις 4. Βέβαια, από αυτές τις τελικές, η κάθε ομάδα είχε από 1 μόλις κλασσική τελική.

3 σουτ εντός της μεγάλης περιοχής είχε η Λαμία, με τη μία να είναι η ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία του Μπατσάνα Αραμπούλι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε ούτε ένα σουτ εντός της περιοχής του Επασί. Από την άλλη όμως, η ομάδα του Γιαννίκη είχε 6 σουτ εκτός της περιοχής και η γηπεδούχος ομάδα μόλις 1.

Τέλος, 1 κεφαλιά πήρε των Ιωαννίνων βρήκε στόχο, αυτή του Κάργα, αλλά δεν κατάληξε σε γκολ.

8 στα 19 εύστοχα γεμίσματα είχαν οι παίκτες της Λαμίας, όπου ο Μαρτίνεθ μέτρησε 2/2 εύστοχα. 5 στα 18 είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα αμυντικά

4 αποκρούσεις είχε η ομάδα της Λαμίας με τον Επασί, τον Αντέτζο, τον Τζανετόπουλο και τον Καραμάνο να έχουν από 1. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν 3 με τον Λοντίγκιν να έχει 2 και τον Κάστρο 1.

14 επεμβάσεις έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από την Ήπειρο, με τον Εραμούσπε και τον Πίρσμαν να έχουν τις περισσότερες μετρώντας 4. Μία παραπάνω (15) είχαν οι παίκτες της Λαμίας. Πέντε είχε ο Επασί για τον ΠΑΣ, με τον Αντέτζο να έχει 3.

Φτάνουμε στα κλεψίματα, όπου η ομάδα του Γρηγορίου μας έχει συνηθίσει να φτάσει σε υψηλούς αριθμούς. Έτσι και στο χθεσινό ματς, όπου οι παίκτες της Λαμίας είχαν 21 κλεψίματα με τους Επασί, Αντέτζο, Μπεχαράνο και Ρόμανιτς να έχουν από 3.

58 λάθη για τη Λαμία, 66 για τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ 1 οφσάιντ και 1 κόρνερ είχαν οι φιλοξενούμενοι, έναντι 0 και 4 αντίστοιχα για τους Φθιώτες.

Πιο αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button