Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κυβέρνηση με αυτοδυναμία η ΝΔ, τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά

Η ΝΔ είναι όπως όλα δείχνουν η επόμενη κυβέρνηση και πλέον η αγωνία κορυφώνεται για την σύμβαση της ΕΡΤ με την Super League 2.

Η ΝΔ είναι όπως όλα δείχνουν η επόμενη κυβέρνηση και πλέον η αγωνία κορυφώνεται για την σύμβαση της ΕΡΤ με την Super League 2.

Η Νέα Δημοκρατία κερδίζει τις εθνικές εκλογές άνετα, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα που διέρρευσαν, κι από τη Δευτέρα αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Το στοιχείο των εθνικών εκλογών που δίχως αμφιβολία ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι η ΝΔ θα κυβερνήσει με αυτοδυναμία με εύρος εδρών 155-167, καθώς το ποσοστό της αναμένεται να κυμανθεί στο 41%-38% και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ (32%-29%).

Με τις εθνικές εκλογές να έχουν ήδη κριθεί το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο τι θα πράξει η ΝΔ σε σχέση με τις δεσμεύσεις των μετόχων της ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις ομάδες της Super League 1 και κυρίως με την Super League 2.

Θα τηρηθούν κατά γράμμα τα συμφωνηθέντα από την…. επόμενη κυβέρνηση και τη νέα (όπως όλα δείχνουν) διοίκηση της ΕΡΤ ή θα προκύψουν ανατροπές για τα χρήματα που εξαγγέλθηκαν πως θα δοθούν για τις τηλεοπτικές συμβάσεις;

Σημειώστε πάντως πως η Super League 2 είναι διαφορετική περίπτωση, καθώς η συμφωνία έχει γίνει από το περασμένο καλοκαίρι στο όνομα της αναδιάρθρωσης. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον η νέα Football League είναι κατοχυρωμένη… Η νεοσύστατη κατηγορία όμως;

Προβλέπεται μεγάλη… εβδομάδα και βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button