FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παίρνει το «ντέρμπι της Ρούμελης» και «χτίζει« σερί! (match day)

Έφτασε η ημέρα για τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Λεβαδειακό… Πιθανές ενδεκάδες, σχήματα και πολλά άλλα. Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αναμέτρηση.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο ΔΑΚ Λαμίας με μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη εντός έδρας τη φετινή χρονιά.

Το scout report του Λεβαδειακού!(pics+vids)

Η ομάδα του Μάκη Χάβου προέρχεται από ένα τεράστιο διπλό, στην έδρα της ΑΕΛ αλλά από την άλλη έχει ορισμένες απουσίες όπως αυτή του Βάντερσον Σκαρντοβέλι (είναι τιμωρημένος) αλλά και του Χρήστου Καρυπίδη ο οποίος ήταν τραυματίας για αρκετές ημέρες και έμεινε εκτός αποστολής.

Από την άλλη τώρα, ο Λεβαδειακός έρχεται από μία ακόμη εντός έδρας ήττα, από την Ξάνθη με σκορ 1-2 και την αλλαγή του προπονητή της. Ο Άκης Μάντζιος πλέον δεν βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από τη Βοιωτία και ο αντικαταστάτης του είναι ο Ιταλός Τζιουζέπε Σανίνο.

ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός: Δύο ομάδες… γεμάτο εμπειρίες!(pics)

Η «κυανόλευκη» αποστολή

Ο Μάκης Χάβος πήρε μαζί του στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, 19 ποδοσφαιριστές και αύριο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ένας απο αυτούς θα μείνει εκτός.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους εξής: 1 Bojan Saranov, 22 Νικόλαος Μελίσσας, 2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, 4 Daniel Adejo, 14 Ανέστης Αναστασιάδης, 23 Ιωάννης Σκόνδρας, 50 Mark Asigba, 6 Abdul Osman, 7 Αθανάσιος Καραγκούνης, 8 Βασίλειος Πλιάτσικας, 10 Facundo Bertoglio, 16 David Andronic, 17 Hachim Mastour, 21 Έλιν Δημούτσος, 26 Denis Epstein, 32 Marko Blažić, 9 Jeronimo Barrales, 11 Αναστάσιος Καραμάνος, 45 Νικόλαος Τσούκαλος.

ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός: Ο Όμο ο «παλιός» και ο Παντελιάδης ο «σουπερλιγκάτος»!(pics+vids)

Μία πιθανή ενδεκάδα…

Βλέποντας την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία και γνωρίζοντας το σύστημα καθώς και τον τρόπο παιχνιδιού του Μάκη Χάβου, εύκολα μπορεί κανείς να μαντέψει μία πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ενώ δεξιά στα άκρα της άμυνας θα βρίσκεται ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Αριστερά, με τον Βάντερσον να λείπει και τον Παπαργυρίου να είναι εκτός αποστολής, ο Μάρκ Ασίγκμπα θα πάρει τη θέση έχοντας πλάι του τον Βασίλη Πλιάτσικα και τον Ντάνιελ Αντέτζο.

—>Εδώ να κάνουμε μία μικρή σημείωση και να πούμε πως μην σας φανεί παράξενο αν δείτε στον πάγκο τον Αντέτζο και παίξει η Λαμία με Πλιάτσικα και Αναστασιάδη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο.<—

Στο κέντρο δεν θα αλλάξει κάτι και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε τον Μάρκο Μπλάζιτς και τον Ελίνι Δημούτσο ως αμυντικά χαφ και τον Φακούντο Μπερτόλιο ως το «δεκάρι» της ομάδας.

Στην επίθεση, στις τελευταίες προπονήσεις δοκιμάστηκε ο Τάσος Καραμένος δεξιά, ενώ ο φορμαρισμένος Ντένις Επστάιν δεν χάνει με τίποτα τη θέση του στην αριστερή πλευρά.

Στην αιχμή του δόρατος… ο Χερόνιμο Μπαράλες ο οποίος δείχνει να έχει πάρει μπροστά όσο αφορά το σκοράρισμα.

Οι παίκτες «κλειδιά» του Λεβαδειακού… και η σύγκριση με τους «κυανόλευκους»!(pics)

Η αντίπαλη ομάδα…

Ο Τζιουζέπε Σανίνο εχθές ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή, ως προπονητής του Λεβαδειακού και πήρε μαζί του τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

  1. Bajic Vladimir
  2. Epassy Mboka
  3. Krneta Jovan
  4. Markovski Marko
  5. Ζησόπουλος Γεώργιος
  6. Καραχάλιος Ζήσης
  7. Adilehou Moisse
  8. Χατζηλάμπρος Ευστάθιος
  9. Τσαμπούρης Σάββας
  10. Favaro Joao
  11. Sawadogo Souleymane
  12. Μητρόπουλος Παύλος
  13. Chumbinio
  14. Ιωαννίδης Φώτιος
  15. Παντελιάδης Αθανάσιος
  16. Γιακουμάκης Πέτρος
  17. Stanojevic Marko
  18. Nangis

Ο Σανίνο ίσως εμπιστευτεί τον Επασί στο τέρμα, δεξιά τον Τσαμπούρη, αριστερά τον Παντελιάδη ενώ στο κέντρο της άμυνας τον Ζησόπουλο και τον Φαβάρο.

Στο κέντρο, ως αμυντικό χαφ τον Μητρόπουλο, ενώ τη θέση του Όμο ίσως πάρει ο Σέρβος Μάρκο Στανόγεβιτς. Λίγο πιο μπροστά ως δεκάρι ίσως επιλέξει τον Σουμπίνιο.

Φαβορί… και «στα χαρτιά» ο ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Στην επίθεση, δεξιά ίσως βάλει τον Γιακουμάκη, ενώ θέση διεκδικούν και οι δύο «γαλλοαναθρεμένοι» Μαγνκά και Νανγκίς. Στα αριστερά ίσως τοποθετήσει τον Σαβατογκό.

 

Στην κορυφή της επίθεσης τώρα, ο Μάρκο Μαρκόσφκι δύσκολα δεν θα βρίσκεται βασικός, εκτός εάν προτιμηθεί ο Ιωαννίδης.

Το «2 στα 2» του Κουτσιαύτη… και η παράξενη σύμπτωση με τη Λαμία!(pics+vids)

Η μετάδοση του αγώνα…

Το LamiaSports θα βρίσκεται κανονικά στο ΔΑΚ Λαμίας και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα…

Μείνετε συντονισμένοι!

ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός: Τα μπάτζετ, οι «ακριβοί» και η μικρή διαφορά…(pics)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button