Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ενδιαφέρθηκε για Ασιμέρου ο ΠΑΟΚ», έκλεισε στην Άντερλεχτ

Βελγικό μέσο αποκάλυψε τη συμφωνία μεταξύ Ζάλτσμπουργκ και Άντερλεχτ για την πώληση του Ματζίντ Ασιμέρου από την πρώτη στην δεύτερη, καταγράφοντας ότι για την περίπτωση του Γκανέζου μέσου είχε ενδιαφερθεί - μεταξύ άλλων και - ο ΠΑΟΚ.

Βελγικό μέσο αποκάλυψε τη συμφωνία μεταξύ Ζάλτσμπουργκ και Άντερλεχτ για την πώληση του Ματζίντ Ασιμέρου από την πρώτη στην δεύτερη, καταγράφοντας ότι για την περίπτωση του Γκανέζου μέσου είχε ενδιαφερθεί – μεταξύ άλλων και – ο ΠΑΟΚ.

Ο Ματζίντ Ασιμέρου πέρασε στην Άντερλεχτ το δεύτερο εξάμηνο της φετινής σεζόν, ως δανεικός από τη Ζάλτσμπουργκ. Οι Βέλγοι δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς που είχε τεθεί στο συμβόλαιο δανεισμού με τους Αυστριακούς, επιδιώκοντας μέσω διαπραγματεύσεων να ρίξουν την τιμή, κάτι που κατάφεραν, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του βελγικού «DH Net».

Η εν λόγω ιστοσελίδα και ο δημοσιογράφος Ρομέν Φαν ντερ Πλόιμ, αναφέρουν ότι για τον 23χρονο Γκανέζο κεντρικό μέσο είχαν ενδιαφερθεί κι άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων ο ΠΑΟΚ, η Γρανάδα, η Μπορντώ και η Σέλτικ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button