Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άλεξιτς: “Έχω προτάσεις από ομάδες της Super League 1”

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε «περάσει» πριν λίγο καιρό στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Κόστα Άλεξιτς του Ηρακλή.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε «περάσει» πριν λίγο καιρό στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Κόστα Άλεξιτς του Ηρακλή.

Ο Σέρβος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League 2, παραχώρησε συνέντευξη επιβεβαιώνοντας πως έχει προτάσεις από ομάδες της Super League 1 μεταξύ άλλων.

Αρχικά, ο Κόστα Άλεξιτς είπε για την παρουσία του στον Ηρακλή μιλώντας στον Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»: «Όταν ήρθα στην Ελλάδα ήρθα από έναν σύλλογο στην Αρμενία. Χρειάστηκα χρόνο για να προσαρμοστώ. Ήμουν έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Έκανα προετοιμασία μετά από τρία χρόνια. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους Έλληνες, με αγκάλιασαν, είμαι σαν στο σπίτι μου και με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου. Με βοήθησαν όλοι οι άνθρωποι στον σύλλογο όχι μόνο οι συμπαίκτες μου αλλά όλο το τεχνικό τιμ, ο μασέρ, ο φυσιοθεραπευτής και αυτά με βοήθησαν να προσφέρω. Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς».

Για τη σεζόν με τον Ηρακλή: «Δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί ο στόχος ήταν η άνοδος. Ο Ηρακλής είναι ομάδα για τη Super League 1. Δεν το καταφέραμε και δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος. Ατομικά ναι είμαι αλλά από τη στιγμή που το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από τη σεζόν».

Ποια είναι η θέση του: «Δεν ξέρω ποια είναι η θέση που μου ταιριάζει. Στην καριέρα μου ποτέ δεν έπαιξα φορ. Έπαιζα 10 η εξτρέμ, με τον Γεωργιάδη παίζαμε 4-4-2 στην ουσία με δυο επιθετικούς. Ο Σάκης Τσιώλης με βοήθησε πολύ είναι δεύτερος πατέρας μου. Με βοήθησε πολύ και ο Κώστας Γεωργιάδης. Ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα τόσα γκολ σε μια σεζόν. Δεν ξέρω αν τελικά είμαι στράικερ. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να παίξω σε άλλη θέση, ακόμα και δεξί μπακ, ό,τι μου πει ο προπονητής».

Για το μέλλον του: «Έχω πολλές προτάσεις από Super League 1 και Super League 2, από ευρωπαϊκές και ασιατικές ομάδες. Είμαι σε πλεονεκτική θέση επειδή έχω νούμερα από τη φετινή σεζόν. Θα πάω στην οικογένειά μου να περάσω λίγες μέρες και θα αποφασίσω για το μέλλον».

Ποιο θεωρεί το καλύτερο γκολ: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια γκολ. Κάποια δεν τα είδα, με τον Διαγόρα και τον Απόλλωνα Πόντου. Με τον ΠΑΟΚ Β’ έκανα πάρτι, ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Το πιο διασκεδαστικό ήταν με την Καρδίτσα που χτύπησε η μπάλα στο κεφάλι μου και μπήκε μέσα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button