ΜεταγραφέςΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον της Λαμίας για Μελιόπουλο!

Ο ΠΑΟΚ τον δίνει δανεικό... και ο ΠΑΣ Λαμία θέλει να τον κάνει δικό του!

Ο ΠΑΟΚ τον δίνει δανεικό… και ο ΠΑΣ Λαμία θέλει να τον κάνει δικό του!

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος δεν βρίσκεται στ` αγωνιστικά πλάνα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα με τον «δικέφαλο» ν` αναζητεί ομάδα ώστε να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.  Eνδιαφέρον από την Λαμία..

Οι κυανόλευκοι…καίγονται για ενίσχυση στην άμυνα και ένας από τους ποδοσφαιριστές ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρει, είναι ο Δημήτρης Μελιόπουλος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ,  από τον Πορτογάλο προπονητή κατά την διάρκειας της προετοιμασίας και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Ο 19χρονος, θα πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα, ώστε να διατηρηθεί σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και για να γίνει αυτό, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τον παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού.

Αρχικά, ακούστηκε το όνομα της Ξάνθης, της πρώην δηλαδή ομάδας του, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ρόστερ της Ακριτικής ομάδας έχει κλείσει εν όψει της νέας σεζόν.

Επίσης η Λαμία φαίνεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις τόσο με τον παίκτη όσο και με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα αναφέρει το novasports.gr

πηγή: lamiaragate3.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button