Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Πρεβολαράκη και Πιλίδης: «Κίνητρο για όλους»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης μοίρασε στους αθλητές που είχαν διακρίσεις τις περιόδους 2017-18, 39.000 ευρώ. Μια κίνηση που προκάλεσε τον ενθουσιασμό των αθλητών, αλλά και η κοινή γνώμη επικρότησε αυτή την πρωτοβουλία.
Η Μαρία Πρεβολαράκη, που έλαβε 15.000€ για τα τρία μετάλλια που κατέκτησε σε Ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα στην κατηγορία των Γυναικών, λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου δίνει και Ολυμπιακές προκρίσεις δήλωσε για το θέμα: «Την πιο σημαντική περίοδο, πριν τους αγώνες που δίνουν πρόκριση για το τόκιο η ομοσπονδία μας επιβράβευσε για τις διακρίσεις μας. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλα τα παιδιά, καθώς ξέρουν ότι οι κόποι τους ανταμείβονται» τόνισε αρχικά η Κυρία της ελληνικής Πάλης και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία που παρα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ειχε να διαχειριστεί κατάφερε να μας επιβραβεύσει».
Από τη μεριά του ο Γιώργος Πιλίδης που βρίσκεται στη Ρωσία για προετοιμασία σχολίασε:«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ότι η ομοσπονδία σε στηρίζει, ειδικά σε μία προολυμπιακή χρονιά. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, που έχει πολύ μεγάλη σημασία, αλλά και το ηθικό κομμάτι. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σου και φυσικά ότι μια ομοσπονδία σε στηρίζει» τόνισε αρχικά το χρυσό παιδί της ελληνικής Πάλης που έλαβε 12.000€ για τα τρία μετάλλια που κατέκτησε σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα στην κατηγορία των Εφήβων και Νέων Ανδρών και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και ελπίζω στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα να πανηγυρίσουμε όλοι ολυμπιακές προκρίσεις»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button