ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Αποκάλυψη! Προτάθηκε και εξετάζεται ο Αλφρέντο Μεχία!(pics)

Τι γίνεται με τον Αλφρέντο Μεχία και τον ΠΑΣ Λαμία; Το LamiaSports έχει το ρεπορτάζ.

Τι γίνεται με τον Αλφρέντο Μεχία και τον ΠΑΣ Λαμία; Το LamiaSports έχει το ρεπορτάζ.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία και εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους της ομάδας είναι ο μέσος, Αλφρέντο Μεχία! Το LamiaSports έχει το ρεπορτάζ.

Ο ΠΑΣ Λαμία ξεκίνησε και επίσημα τις προπονήσεις του και η ομάδα του Μάκη Χάβου βάζει τα δυνατά της προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για τη νέα χρονιά.

Το ρόστερ της ομάδας ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί μιας και υπάρχουν αρκετές θέσεις που πρέπει να καλυφθούν και σύμφωνα με τα λεγόμενα του μεγαλομετόχου της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, θα καλυφθούν και μάλιστα άμεσα!

Και κάπου εδώ έρχεται η αποκάλυψη του LamiaSports!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην ομάδα του Μάκη Χάβου και φέρεται να εξετάζεται σοβαρά από τον σύλλογο, είναι ο Αλφρέντο Μεχία σύμφωνα με πληροφορίες του «LS».

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της λαμιώτικης ομάδας και αναμένονται εξελίξεις. Ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου η καριέρα του εκτοξεύθηκε!

Πολλοί θα θυμάστε τον Μεχία, τον αμυντικό χαφ από την Ονδούρα, όταν έπαιζε στη χώρα μας φορώντας τη φανέλα του Πανθρακικού και της Ξάνθης.

Πρόκειται για μία εξαιρετική λύση στα χαφ της ομάδας, με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας καθώς έχει 81 παιχνίδια στη SuperLeague.

Εκτός αυτού, είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας, όπου και μετρά 48 εμφανίσεις και 1 γκολ!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button