ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έδειξε ενδεκάδα ο Χάβος…

Μπορεί ακόμη να μην έχει συμπληρωθεί το ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, όμως η πρώτη επίσημη προπόνηση των «κυανόλευκων» έβγαλε ειδησούλες!

Το μίνι οικογενειακό διπλό που έβαλε ο Μάκης Χάβος να παίξουν οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία… έβγαλε ειδήσεις!

Μπορεί ακόμη να μην έχει συμπληρωθεί το ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, όμως η πρώτη επίσημη προπόνηση των «κυανόλευκων» έβγαλε ειδησούλες!

Την πρώτη του επίσημη προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, μπροστά στον κόσμο του και με όλα του τα μεταγραφικά αποκτήματα.

Τουράμ, Ράμος, Βελλίδης, Ανάκογλου, Θεοδωρόπουλος και Καραγιάννης Αλ. έδωσαν κανονικά το παρών στο ΔΑΚΛ σήμερα, ενώ μοναδικός απών ήταν ο Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.

Μπορεί τώρα βέβαια, ακόμη το ρόστερ της ομάδας της Λαμίας να είναι υπό κατασκευή και να λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές ο Μάκης Χάβος έδειξε ορισμένα από τα πράγματα που σκέφτεται για φέτος.

Ας τα πάρουμε ένα-ένα…

Αρχικά, είδαμε πως στο τέρμα με τους «βασικούς» έκατσε ο Θεοδωρόπουλος, ενώ αριστερά είχε τον Βάντερσον και δεξιά τον Μπουλούλη. Στο κέντρο της άμυνας ήταν Σκόνδας και Ασίγκμπα ενώ στα χαφ είδαμε να αγωνίζονται οι Δημούτσος και Ράμος.

Λίγο πιο μπροστά τους έπαιζε ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, ενώ στα αριστερά ήταν ο Τσούκαλος και στα δεξιά ο Καραμάνος. Στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Τουράμ.

Αυτή ήταν η, ας το πούμε, βασική ενδεκάδα που παρέταξε στο σημερινό οικογενειακό διπλό ο Μάκης Χάβος. Σίγουρα η ομάδα μετά τις μεταγραφές δεν θα μοιάζει με την παραπάνω, όμως είναι ένα προσχέδιο για το τι θα δούμε και φέτος από τον ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button