ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η πρώτη (επίσημη) έφτασε… αλλά οι ελλείψεις παρέμειναν!

Έφτασε η ημέρα για την πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία και οι ελλείψεις στο ρόστερ της ομάδας δεν έχουν καλυφθεί επαρκώς. Δείτε πως διαμορφώνεται το μέχρι τώρα ρόστερ της ομάδας.

Έφτασε η ημέρα για την πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία και οι ελλείψεις στο ρόστερ της ομάδας δεν έχουν καλυφθεί επαρκώς. Δείτε πως διαμορφώνεται το μέχρι τώρα ρόστερ της ομάδας.

Σήμερα στις 19:00 στο ΔΑΚ Λαμίας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία για τη νέα σεζόν.

Παίκτες και προπονητές θα βρεθούν στο ΔΑΚΛ μπροστά στον κόσμο της ομάδας και επί της ουσίας θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας.

Σε σχέση με την προηγούμενη ημερομηνία όπου είχε οριστεί η πρώτη επίσημη, έχουν γίνει μερικές προσθήκες στην ομάδα, όμως οι ελλείψεις είναι αρκετές και σημαντικές.

Παρά τη φημολογία πως η Λαμία θα «κλείσει» ποδοσφαιριστές μέσα στο Σαββατοκύριακο, δεν ανακοινώθηκε ούτε ένας ποδοσφαιριστής, πράγμα που μας δίνει να καταλάβουμε πως στην αυριανή πρώτη θα υπάρξουν κενά αλλά ίσως και εκπλήξεις!

Το σημαντικότερο κενό, όπως πρώτοι σας είχαμε υπογραμμίσει, είναι στην άμυνα.

Αυτή την στιγμή, κεντρικοί αμυντικοί δεν υπάρχει κανένας, εκτός από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν ανέβει από την ομάδα Κ19, όπου πρακτικά ακόμη δεν μπορείς να στηριχθείς πάνω τους καθώς δεν έχουν την εμπειρία που απαιτείται.

Έτσι, το κενό στην άμυνα είναι μεγάλο και θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα μιας και η ημέρα για την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι… πλησιάζει!

Αμυντικοί ποδοσφαιριστές υπάρχουν στην ομάδα, όμως πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα, όπως ο Γιάννης Σκόνδρας (μπορεί να παίξει και ως αμυντικό χαφ) αλλά και ο Μάρκ Ασίγκμπα ο οποίος παίζει και ως κεντρικός αμυντικός αλλά η φυσική του θέση είναι ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Επιπροσθέτως, έχουμε και τους παίκτες της Κ19 που ανέβηκαν και μπορούν να δώσουν λύσεις στην άμυνα, όπως ο Νίκος Κουδουνάς και ο Κώστας Σταθαράς.

Επίσης, μεταγραφές και μάλιστα βασικών ποδοσφαιριστών θα πρέπει να γίνουν στα άκρα της Λαμίας.

Και δεν μιλάμε μόνο για την επίθεση αλλά και για την άμυνα. Αριστερός μπακ αυτή την στιγμή είναι μόνο ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ενώ στη θέση των εξτρέμ μπορούν να αγωνιστούν οι Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Κωστίκα αλλά και ο Καραμάνος, χωρίς όμως να είναι για όλους η φυσική τους θέση αυτή.

Στο κέντρο είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα.

Οι προσθήκες των Λούκας Ράμος και Δημήτρη Ανάκογλου ήρθαν να «γλυκάνουν» κάπως ττην κατάσταση και ήλη υπάρχοντες στο ρόστερ Δημούτσος, τον Χρ. Καραγιάννης και Μπουλούλης δίνουν λύσεις στον Μάκη Χάβο.

Όσο αφορά τώρα την κορυφή της επίθεσης, αν βάλουμε ως δεδομένο πως ο Τάσος Καραμάνος θα αγωνίζεται φέτος στη φυσική του θέση, δηλαδή ως σέντερ φορ, τότε έχουμε τρεις ποδοσφαιριστές κλασσικούς επιθετικούς και αυτή είναι οι Ροτζέριο Τουράμ, Νίκος Τσούκαλος και Τάσος Καραμάνος.

Να σημειώσουμε πως υπάρχει και ο νεαρός Ανέστης Βλαχομήτρος, ο οποίος θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» και θα προσθέσει μία ακόμη λύση στα φορ του ΠΑΣ.

Για τη θέση των τερματοφυλάκων δεν έχουμε να αναφέρουμε κάτι. Υπάρχει μία τετράδα πολύ ικανών γκολκίπερ και στα χέρια του Γιώργου Μουντάκη θα γίνουν ακόμη καλύτεροι!

Τέλος, να υπογραμμίσουμε πως φέτος θα έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί να συμμετέχουν από την ομάδα Κ19 στην πρώτη και αν όχι όλοι οι περισσότεροι. Έτσι, λύσεις στην ανδρική ομάδα θα δίνουν και οι Νικολόπουλος, Ματθαίου, Ταγκαλάκης, Φουσέκης, Μητσόπουλος, Κασάπας και Καρβέλης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button