Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Με Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες !

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα, 2 στα 3 σημεία μας περάσαν εχθές από το Uefa Champions League και το Europa League. Σήμερα θα δώσουμε προσοχή σε δυο παιχνίδια από τα προκριματικά του  Champions League και με δυο αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του κυπέλλου των Ηνωμένων Πολιτειών. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

UCL : ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ 21:00

Oι Ούγγροι του Σεργκέι Ρεμπρόφ κατάκτησαν το πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν και έτσι έφτασαν τους 30 τίτλους στην ιστορία τους. Έρχεται από καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας με τέσσερις νίκες χωρίς να δεχτεί τέρμα. Οι Βούλγαροι περσινοί πρωταθλητές που πέρσι συμμετείχαν σε όμιλο του Europa League θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα με έναν πολύ ταλαντούχο προπονητή. Και οι δυο θα προσεγγίσουν προσεχτικά το παιχνίδι με το g/g με απόδοση 2.00 να δείχνει αρκετά πιθανό.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet.com

UCL : BΑΛΟΥΡ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ 23:00

H ομάδα από την Ισλανδία μετά τις μέτριες εμφανίσεις από τα μέσα Μαίου έως τα μέσα Ιουνίου επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Θέλει να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στην Ευρώπη αλλά απέναντι της θα βρει μια αρκετά έμπειρη και ποιοτική ομάδα , την Μάριμπορ. Οι Σλοβένοι δεν θεωρούν τη Βαλούρ εύκολη αντίπαλο και θα αντιμετωπίσουν πολύ προσεκτικά το παιχνίδι αφού με ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να καθαρίσουν την πρόκριση στην έδρα τους. Θα πάμε με το Χ2 & over 1.5 goal με απόδοση 1.75.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet.com

U.S. CUP : ΟΡΛΑΝΤΟ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 02:30

Το Ορλάντο προέρχεται από ισοπαλία 2-2 εκτός με την Φιλαδέλφεια, θα μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς αλλά δέχτηκε τέρμα στο 90΄ από τον Κάσπερ Μπρζούμπουλκο. Ήταν πολύ καλύτερή σε κάποια σημεία του παιχνιδιού από την Φιλαδέλφεια και σίγουρα άξιζε έστω τον έναν βαθμό. Η Νέα Υόρκη ηττήθηκε από το Πόρτλαντ στον τελευταίο αγώνα για το πρωτάθλημα και έτσι έδωσε τέλος σε ένα σερί πολύ καλών εμφανίσεων.  Δύσκολο παιχνίδι σήμερα στο Ορλάντο αν γινόταν 15-20 μέρες πριν θα είχαμε ξεκάθαρο φαβορί την Νέα Υόρκη. Σήμερα όμως μετά την ήττα από το Πόρτλαντ και τις αρκετές απουσίες που έχει η ομαδα του Ντομίνγκο Τόρρεντ δεν είναι φαβορί.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

U.S. CUP : ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΠΟΡΤΛΑΝΤ  05:30

Το Λός Άντζελες όπως ήταν αναμενόμενο έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από το Κολοράντο. Με δυο διαδοχικές νίκες με 5-1 απέναντι στο Κάνσας και με 6-1 απέναντι στο Βάνκούβερ έβαλε τα πράγματα στην θεση τους.  Το Πόρτλαντ μετά την ήττα με 2-1 από το Μόντρεαλ συνέχισε με δυο νίκες στο πρωτάθλημα.  Δεν θα είναι πολύ εύκολο το παιχνίδι για το Λός Άντζελες εκτός και αν το Πόρτλαντ εμφανίσει και πάλι τις παιδικές ασθένειες όπως στην αρχή της χρονιάς. 

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button