Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Καθαρό το φύλο αγώνα, εν αναμονή της έκθεσης Αστυνομίας-ΔΕΑΒ

Τα επεισόδια που ακολούθησαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ «καίνε» τον Ολυμπιακό… εκτός παρκέ, αφού στο φύλλο αγώνα δεν υπήρξε κάτι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον γηπεδούχο του 2ου τελικού της Α1 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Σπασμένες τζαμαρίες στην είσοδο των αθλητών ήταν το αποτέλεσμα του «ντου» από οπαδούς μετά τη λήξη κι ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού ρωτούσαν με αγωνία έξω από τα αποδυτήρια ανθρώπους της ομάδας για το αν έχουν σπάσει και τα δικά τους αυτοκίνητα.

Κάτι τέτοιο, όμως δεν συνέβη αυτή τη φορά, αν και έχει συμβεί στο παρελθόν. Στον Ολυμπιακό υπάρχει αγωνία για την τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή μετά την καταγραφή των υλικών ζημιών στο ΣΕΦ από την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ.

Και αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε πρώτα έξω από το ΣΕΦ «μέχρι πότε θα είναι αποδεκτό από την Πολιτεία να μην μας επιτρέπεται να νικήσουμε στον Πειραιά, φεύγοντας σώοι; Έχει το ακαταλόγιστο η… Ολυμπιακάρα;», εν συνεχεία από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξε διαρροή πως θα υπάρχει η πρόθεση από πλευράς «πρασίνων» να κινηθούν νομικά εναντίον της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για διαφυγόντα κέρδη στον χώρο του μπάσκετ από χορηγούς και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button