ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δανεικός από την ΑΕΚ στη Λαμία ο Ντιανεσί!

«Φωτιά» έχουν πάρει όπως δείχνουν τα μεταγραφικά στον ΠΑΣ Λαμία.

«Φωτιά» έχουν πάρει όπως δείχνουν τα μεταγραφικά στον ΠΑΣ Λαμία.

Σημερινό δημοσίευμα του «aek365.com» αναφέρει πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον νεαρό Γάλλο (κατάγεται από το Μάλι) εξτρέμ Τζιμπρίλ Ντιανεσί, τον οποίο όμως θα δώσει δανεικό στον ΠΑΣ Λαμία.

Έτσι, η ομάδα της Λαμίας βρίσκει έναν εξτρέμ (τον οποίο και έχει απόλυτη ανάγκη) από το πουθενά και χωρίς να πληρώσει και κάτι το ιδιαίτερο.

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του «aek365.com»:

Σε μια μεταγραφή-επένδυση προχωρά η ΑΕΚ που συμφώνησε σε όλα για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Ντιανεσί. Ο 23χρονος από το Μάλι, που έχει γαλλική υπηκοότητα, παίζει ως δεξί εξτρέμ και αγωνιζόταν στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Τουλούζ και το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στην Ολλανδία. Στην ολλανδική ομάδα έχει παίξει 73 ματς, με 23 γκολ και 11 ασίστ. Την περασμένη σεζόν όμως αγωνίστηκε ελάχιστα λόγω σοβαρού τραυματισμού (χιαστούς).

Ο Ντιανεσί (1.82 ύψος) θα ταξιδέψει στην Πολωνία όπου θα τον εξετάσει ο Λάκης Νικολάου. Αν όλα πάνε καλά αναμένεται να υπογράαψει συμβόλαιο τριών ετών με την Ένωση. Θα μεινει κάποιες μέρες στο Κιέλτσε για να τον δει ο Μιγκέλ Καρντόσο. Εκτός απροόπτου θα δοθεί δανεικός για έναν χρόνο στη Λαμία. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button