ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εκπρόσωπος Τύπου ΑΕΚ Λάρνακας: Στη τελική ευθεία για την επάνοδο του ο Ασούμπρε!

Εμείς υπολογίζουμε να «κλείσει» στον ΠΑΣ Λαμία αλλά στην Κύπρο φαίνεται πως είναι απαραίτητος….

Μπορεί σημερινά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Λαμία είναι κοντά στη απόκτηση εκ νέου, του Ζαν Λυκ Ασούμπρε, με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ Λάρνακας, ωστόσο o ίδιος φαίνεται πως υπολογίζεται κανονικά από την ομάδα του.

Σήμερα, η ΑΕΚ Λάρνακας, αγωνίστηκε κόντρα στην Πέτροκουμπ Μολδαβίας για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League, επικρατώντας με 1-0 στην Κύπρο.

Το σκορ αυτό αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στην Μολδαβία, με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκο Δημητρίου, να απαντά μεταξύ άλλων και σε ερώτηση σχετικά με την πορεία των τραυματιών…

Πιο συγκεκριμένα ερωτηθείς, για το αν οι τραυματίες της ομάδας θα είναι σε θέση να συνεισφέρουν στον επαναληπτικό, απάντησε πως:

”Για τον Μόισοφ είναι πρόωρο να πούμε κάτι. Με τον Μάριο και Ασούμπρε είναι στην τελική ευθεία για την επάνοδό τους. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψουν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη. Ο Ματίας συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Θα δούμε την κατάσταση των παιχτών. Όλοι χρειάζονται και όλοι είναι απαραίτητοι. Σε κάθε γύρο πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε”.

Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν μόνο εύκολη δεν είναι η υπόθεση του και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης…

πηγή: lamiaragate3.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button