Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Football League: Οχτώ κρούσματα κορονοϊού ο Ασπρόπυργος – Αναβλήθηκε το ματς με τη Νίκη Βόλου

Η Football League ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται ο αγώνας του Σαββάτου (24/4) Ασπρόπυργος – Νίκη Βόλου λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Η Football League ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται ο αγώνας του Σαββάτου (24/4) Ασπρόπυργος – Νίκη Βόλου λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Ο Ασπρόπυργος «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό και ο αγώνας με τη Νίκη Βόλου για την 7η αγωνιστική της Football League αναβλήθηκε.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ της Δυτικής Αττικής ενημέρωσε για 8 θετικά κρούσματα κορονοϊού. Τα 7 αφορούν ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Η ανακοίνωση:

«Ύστερα από την διενέργεια μοριακών τεστ PCR επτά ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΈΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά στον ιό COVID – 19 κρούσματα.

Ως εκ τούτου ενημερώθηκαν όλα τα αρμόδια όργανα (ΓΓΑ, Υγειονομική Επιτροπή της διοργανώτριας SL2 – FL) και έχουν ακολουθηθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου από πλευράς ΠΑΕ».

Έτσι, η Football League ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται ο αγώνας του Σαββάτου (24/4) και θα προγραμματιστεί σε ημερομηνία μετά το Πάσχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Ένωση Πανασπροπυργιακού – ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την 7η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Football League 2020-21, που είχε οριστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 24/4/21 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω covid19».

Διαβάστε επίσης

Back to top button