ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο!

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο!

Παρά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, ο ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα με τον ΠΑΟ έδειξε και πάλι ένα καλό πρόσωπο, ηττήθηκε με ψηλά το κεφάλι και αν δεν έμενε με 10 παίκτες τότε ίσως να μιλάγαμε και για διαφορετικό σκορ!

Τώρα, όσο αφορά τη βασική ενδεκάδα και το σύστημα που θα δούμε από τον σημερινό ΠΑΣ, δεν θα διαφέρει και πολύ από τα τελευταία παιχνίδια!

Θεωρούμε πως ο Μάντζιος θα επιστρέψει στο κλασσικό 4-2-3-1 έτσι ώστε και να έχει την άμυνά του καλυμμένη αλλά και να μπορεί να απειλήσει στην αντεπίθεση.

Έχοντας τώρα την αποστολή στα χέρια μας και γνωρίζοντας πως λογικά το σύστημα θα είναι το 4-2-3-1 θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα.

Στο τέρμα θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, δεξιά ο Σάλιακας και αριστερά ο Βάντερσον. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Πλιάτσικας με τον Αντέτζο ενώ ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σκόνδρας με τον Δημούτσο!

Πιο μπροστά τους σε δημιουργικό ρόλο θα είναι ο Ταϊρόν ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Ρόμανιτς και ο Καραμάνος με τον Βασιλόγιαννη να διεκδικεί θέση στη βασική ενδεκάδα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ροτζέριο Τουράμ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button