ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Απόβαση» στην Τρίπολη με στόχο το θετικό αποτέλεσμα! (matchday)

Σήμερα στις 17:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. #slgr #asterasfc #lamiafc #matchday #16_αγωνιστική #SportsNews #season2022_2023

Σήμερα στις 17:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Ο πρώτος αγώνας για το 2023 βρίσκει τον ΠΑΣ Λαμία να αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σήμερα στις 17:00 και αυτός θα είναι ο 8ος αγώνας μεταξύ τους στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Αμφότεροι οι σύλλογοι θέλουν και χρειάζονται τη νίκη, κάτι που αγνοούν εδώ και αρκετές αγωνιστικές με τον ΠΑΣ Λαμία παρόλο αυτά να μένει μακριά από το τρίποντο από την 6η αγωνιστική όπου και κέρδισε τον Λεβαδειακό με 1-0 σκορ.

Στην Τρίπολη η Λαμία συνήθως φεύγει με χαμόγελα… καθώς η τελευταία της ήττα ήταν το 2019 όπου και είχε ηττηθεί με 4-1 σκορ.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Αστέρας θα υποδεχθεί τη Λαμία με τρεις επιστροφές. Οι Μουνάφο, Ιγκλέσιας και Σίτο επέστρεψαν στην αποστολή, ενώ από την άλλη, εκτός έμειναν οι Μπενίτο, Γκαρθία, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος.

Ο Σάββας Παντελίδης για τη Λαμία δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σαράνοφ, Σλίβκα, Ασκόφσκι και Μποάκι.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Ρόμανιτς, καθώς και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα οι Βασιλαντωνόπουλος, Μαρτίνεθ και Βέργος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button