Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: H Eυρώπη Δίνει Επιλογές!

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα,σήμερα θα ασχοληθούμε με τρεις αγώνες από τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Europa League και με το ντέρμπι για την είσοδο στην τετράδα στο Africa Cup Of Nations ανάμεσα στην Ακτή Ελεφαντοστού και την Αλγερία.

UEL : AΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ 21:45

Oι Σκωτζέζοι της Αμπερντίν βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας μιας και το πρωτάθλημα στην Σκωτία ξεκινάει στις 4 Αυγούστου. Κάνει κάποιες κινήσεις μεταγραφικά κυρίως από Αγγλία αλλά προς το παρόν όχι κάτι αξιόλογο. Η Ροβανιέμι βρίσκεται στην 10η θέση στο Φιλανδικό πρωτάθλημα και μέχρι τώρα δεν έχει κάποια αξιόλογη παρουσία στην Ευρώπη. Εύκολα ή δύσκολα η Αμπερντίν θα κάνει σήμερα το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Θα επιλέξουμε το over με απόδοση 1.75.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet.com

UEL : ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ-ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 21:45

Oι Ιρλανδοι βρεθήκαν στα προκριματικά του Europa League στην θέση της Γουότερφορντ που δεν μπορεί να συμμετέχει. Μέτρια ομάδα με πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι και σήμερα θα αντιμετωπίσει μια από τις εκπλήξεις του περσινού Σουηδικού πρωταθλήματος. Η Νόρπεκινγκ φέτος δεν έχει την ίδια φρεσκάδα που είχε πέρσι αφήνοντας πολλούς βαθμούς σε παιχνίδια με αντιπάλους στα μέτρα της. Συχνά τα παιχνίδια της έχουν αποτέλεσμα 2-3 goal και αν συνυπολογίσουμε την δυσκολία στο γκολ για την Σεντ Πατρικς θα πάμε με αυτό με απόδοση 2.00.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet.com

UEL : ΜΠΡΕΙΝΤΑΜΠΛΙΚ-ΒΑΝΤΟΥΖ 23:00

Η ομάδα της Ισλανδίας βρίσκεται στην δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της χώρας της με 22 βαθμούς μετά από 12 αγώνες . Έχει επιθετική φιλοσοφία που κάποιες φορές το έχει πληρώσει. Με την ίδια φιλοσοφία θα αντιμετωπίσει και σήμερα το παιχνίδι απέναντι στην Βαντούζ απ το Λιχνεστάϊν. Η Βαντούζ που αγωνίζεται στην 2η κατηγορία της Ελβετίας βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας με τρία φιλικά στα πόδια των παιχτών της που δεν είχαν ιδιαίτερα καλή απόδοση. Θα επιλέξουμε το g/g με απόδοση 1.65 γιατί με τον τρόπο που αγωνίζεται η Μπρείνταμπλικ μπορεί εύκολα να δεχτεί ένα τέρμα στην κόντρα.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet.com=

Africa Cup Of Nations : ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΑΛΓΕΡΙΑ 19:00

Η Ακτή προσέγγισε πολύ αμυντικά και προσεχτικά το παιχνίδι με το Μαλι φαίνεται ξεκάθαρα εκτός από την εικόνα του παιχνιδιού και από τα στατιστικά. Είχαν 7 σουτ έναντι 17 που είχε το Μάλι και 3 κόρνερ έναντι 8. Η Αλγερία πήρε εύκολα την νίκη πρόκριση από την Γουινέα με 3-0. Πέτυχε το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπελαιλί στο 24΄και πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο σαφώς ανώτερη από την Γουινέα. Δύσκολο και για τις δυο το σημερινό παιχνίδι, είναι δυο ομάδες με διαφορετικό προσαναντολισμό στο γήπεδο.

Διαβάστε τις προβλέψεις και την ανάλυση του αγώνα στο us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button