Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

«Συντριβή» για τη Λαμία στο Μετς!

«Βαριά» ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία Futsal στην έδρα του Παναθηναϊκού για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Futsal SuperLeague.

«Βαριά» ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία Futsal στην έδρα του Παναθηναϊκού για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Futsal SuperLeague.

Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ουραγό Λαμία με 20-1 στο κλειστό του Μετς για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην ευρύτερη νίκη στην ιστορία του τμήματος, ενώ το πράσινο ρεκόρ τερμάτων ενός παίκτη με επτά τέρματα έσπασε ο Χαράλαμπος Σταυρακόπουλος.

Το τριφύλλι πέτυχε τα περισσότερα γκολ σε ένα ματς, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν το 17-0 κόντρα στο Ρέθυμνο πέρυσι.

Βαθμολογικά η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα έπιασε την τρίτη θέση και πάλι με 31 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε τελευταία με τρεις και είναι στο -6 από την προτελευταία Υπεροχή Τρικάλων. Η αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού φαντάζει πολύ δύσκολη υπόθεση.

Τα γκολ των πράσινων πέτυχαν οι Κλαούντιο (3′, 9′, 18′), Γρηγοράκος (7′, 8′, 15′, 17′, 21′), Σταυρακόπουλος (10′, 11′, 12′, 19′, 20′, 30′, 40′), Βλάχος (14′, 29′, 33′) , Οικονομίδης (35′) και Παπακώστας (38΄), ενώ ο Σέχου ήταν αυτός που σκόραρε για τους νεοφώτιστους.

πηγή: FutsaHellas.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button