ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «γαλλικό πολυεργαλείο» που ακούει στο όνομα Ντιανεσί!(pics+vids)

Ποιος είναι ο Τζιμπρίλ Ντιανεσί; Σε ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί; Πόσα γκολ έχει πετύχει στην καριέρα του; Ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ Λαμία στο μικροσκόπιο του LamiaSports.

Ποιος είναι ο Τζιμπρίλ Ντιανεσί; Σε ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί; Πόσα γκολ έχει πετύχει στην καριέρα του; Ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ Λαμία στο μικροσκόπιο του LamiaSports.

Όπως όλα δείχνουν ο Τζιμπρίλ Ντιανεσί, θα υπογράψει συμβόλαιο στην ομάδα της ΑΕΚ… αλλά θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ Λαμία. Δεν ξέρεις ποιος είναι ο Ντιανεσί; Το LamiaSports σου τον παρουσιάζει!

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ, Τζιμπρίλ Ντιανεσί.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν θα απασχολούσε τη Λαμία αν δεν συνέχιζε το ρεπορτάζ αναφέροντας πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα αγωνιστεί τουλάχιστον φέτος στην αθηναϊκή ομάδα καθώς θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ.

Ο Ντιανεσί τώρα προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, όμως αν δει κάποιος τα μέχρι τώρα χαρακτηριστικά του θα καταλάβει πως δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής της σειράς…

Το LamiaSports, έψαξε και βρήκε όλες τις πληροφορίες για τον Γάλλο εξτρέμ και σας τον παρουσιάζει!

Τζιμπρίλ Ντιανεσί

Ο Τζιμπρίλ Ντιανεσί, αν και έχει καταγωγή από το Μάλι έχει γεννηθεί στην Βιλεμόμπλ της Γαλλίας στις 29 Μαρτίου του 1996, είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,82 και η φυσική του θέση είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ…

Μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο του πόδια με τεράστια ευκολία, ενώ παίζει σε πάνω από μία θέσεις. Μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός εξτρέμ αλλά και ως σέντερ φορ με το ύψος του να τον βοηθά αρκετά.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα, όπως είναι φυσιολογικό, δεν είναι μεγάλη μιας και είναι μόλις 23 ετών. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Τουλούζ, ενώ έφτασε να παίξει μέχρι και στην Β΄ομάδα.

Φεύγοντας από τη Γαλλία, πήγε στην Ολλανδία όπου εκεί αγωνίστηκε με τα χρώματα της Φορτούνα Σίταρντ. Αρχικά έπαιξε στην ομάδα Κ21, έχοντας 5 συμμετοχές και 3 γκολ ενώ από την ημέρα που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, συμπλήρωσε 68 εμφανίσεις, 20 γκολ και 11 ασίστ.

foto ERMINDO ARMINO

Τα περισσότερά του γκολ (10) , ο Ντιανεσί τα έχει πετύχει αγωνιζόμενος πίσω από τον σέντερ φορ, μία θέση που πρόσθεσε πρόσφατα στις ικανότητές του, ενώ τα λιγότερα (1) τα έχει πετύχει ως σέντερ φορ…

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Ντιανεσί αλλά και ορισμένα από τα γκολ που έχει σημειώσει στη μέχρι τώρα καριέρα του:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button