Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σκίμπε: “Να παίζουν με πάθος και θέληση”

Ο Μίχαελ Σκίμπε μίλησε στην κάμερα της Nova για το κλίμα που επικρατεί, το παιχνίδι για την Κύπρο ενώ μίλησε και για την σημασία οι διεθνείς να παίζουν με πάθος και θέληση για τη νίκη. Αναλυτικά:
Για το γεγονός ότι οι παίκτες τρώνε όλοι μαζί μία μέρα πριν το ματς και το καλό κλίμα:

«Είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ. Να δημιουργείται οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Θέλω να βγαίνουν μπροστά οι παίκτες με μεγάλη εμπειρία, όπως ο Τοροσίδης, ο Καρνέζης, ο Τζιόλης. Να μιλούν στους παίκτες να μοιράζονται τις εμπειρίες τους απ’ το διεθνές ποδόσφαιρο!».

Για το αν υπάρχει κάποιο μότο πριν τα ματς:

«Το πιο σημαντικό είναι να έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους. Τους λέω να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να παίζουν για τη χώρα τους που τους παρακολουθεί με δυναμη, πάθος και θέληση. Να δείχνουν σε όλους που είμαστε μια ομάδα, ενωμένη σαν γροθιά».

Για την σημασία της αμυντικής λειτουργίας στην Εθνική:

«Η βάση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η αμυντική λειτουργία. Πρέπει να εξελίξουμε και τους επιθετικούς μας παίκτες, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχουμε κάνει ως τώρα. Είχαμε πάντα εξαιρετικούς αμυντικούς που έκαναν και διεθνή καριέρα, αλλά ποτέ δεν είχαμε έναν απιθετικό όπως ο Μήτρογλου!».

Για το τι να περιμένουμε από το ματς με την Κύπρο:

«Πρέπει να επιστρέψουν υγιείς οι τραυματίες. Ο Τοροσίδης και ο Μήτρογλου είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Το ματς με την Κύπρο δεν θα είναι ένα φιλικό. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να πάρουμε τη νίκη και δεν θα είναι εύκολη υπόθεση».

Για την μεταγραφή του Ρέτσου στην Λεβερκούζεν:

«Ο Ρούντι Φέλερ, ο οποίος είναι καλός μου φίλος με είχε ρωτήσει για τον Ρέτσο και του είπα τα καλύτερα. Του εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button