ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παίρνει Σάλιακα δανεικό από τον Ολυμπιακό η Λαμία!

Ως σίγουρη μεταγραφή (δανεισμό) παρουσιάζουν αυτή του Μανώλη Σάλιακα από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΣ Λαμία, σημερινά δημοσιεύματα.

Ως σίγουρη μεταγραφή (δανεισμό) παρουσιάζουν αυτή του Μανώλη Σάλιακα από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΣ Λαμία, σημερινά δημοσιεύματα.

Πριν από μερικές ημέρες, ένα δημοσίευμα σημείωνε πως ο ΠΑΣ Λαμία ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Μανώλη Σάλιακα, του δεξιού μπακ ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό.

Σήμερα, ρεπορτάζ του sdna υπογραμμίζει πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του 23χρονου μπακ, θα είναι η φθιωτική ομάδα μιας και θα «κλείσει» άμεσα ο δανεισμός του.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Στην Λαμία, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, θα βρεθεί την επόμενη σεζόν ο Μανώλης Σάλιακας.

Εκτός ρόστερ του Ολυμπιακού έμεινε ο Μανώλης Σάλιακας για ακόμη μία χρονιά, ακολουθώντας και φέτος το δρομολόγιο του δανεισμού. Αυτή την φορά ο 23χρονος δεξιός μπακ θα παραχωρηθεί δανεικός στην Λαμία, ομάδα που συμμετέχει στην Superleague 1.

Στο παρελθόν ο κρητικός άσος έχει αγωνιστεί ως δανεικός στην κυπριακή Καρμιώτισσα και τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό την τελευταία διετία. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε στην δεύτερη κατηγορία ο Σάλιακας είχε 19 συμμετοχές με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button