Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Abc: «Γι΄αυτό χάλασε η μεταγραφή Παπασταθόπουλου στη Μπέτις!»

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν τον λόγο για τον οποίο τελικά δεν φόρεσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τη φανέλα της Ρεάλ Μπέτις.

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν τον λόγο για τον οποίο τελικά δεν φόρεσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τη φανέλα της Ρεάλ Μπέτις.

Σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μπέτις βρισκόταν το τελευταίο διάστημα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Έλληνα στόπερ να ζητά 4 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν για να υπογράψει, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία.

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Ρεάλ Μπέτις μετά τον τραυματισμό του Μαρκ Μπάρτρα. Έτσι, οι Ισπανοί στράφηκαν στη λύση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα μετά το διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό, ωστόσο έκαναν πίσω λόγω του υπέρογκου ποσού που φέρεται να ζητούσε ο Έλληνας στόπερ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Abc», ο 35χρονος στόπερ φέρεται να ζήτησε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ από την ισπανική ομάδα για να υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν! Έτσι, οι Ισπανοί έκριναν πως αυτό το ποσό είναι τεράστιο και δεν πρόκειται να το δώσουν για έναν ποδοσφαιριστή 35 ετών, ο οποίος μάλιστα έχει να αγωνιστεί και αρκετούς μήνες, κάνοντας τελικά πίσω.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button