Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ενδιαφέρεται για Τζέφερσον ο ΠΑΟΚ»

Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Νασιμέντο Τζέφερσον κάνει λόγο σήμερα η γνωστή πορτογαλική εφημερίδα «A Bola». Τι αναφέρει και για την περίπτωση του Ζοάο Παλίνια.

Στραμμένα στην πορτογαλική αγορά είναι όπως φαίνεται τα… μάτια του ΠΑΟΚ, με την εφημερίδα «A Bola» να στέκεται σήμερα στους παίκτες που έχει στην λίστα του ο Δικέφαλος.

Το προηγούμενο διάστημα, στο… τραπέζι είχε πέσει το όνομα του Ζοάο Παλίνια, ενώ σήμερα οι Πορτογάλοι σημειώνουν πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει και την περίπτωση του αριστερού μπακ, Νασιμέντο Τζέφερσον.

«Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε την Μπράγκα για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και στη λίστα του, βρίσκονται δύο παίκτες που ανήκουν στην Σπόρτινγκ» σημειώνει το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας που στέκεται στις περιπτώσεις των Παλίνια και Τζέφερσον.

Παράλληλα καταγράφει τα όσα έχει πετύχει ο τελευταίος, ο οποίος ανήκει επίσης στην Σπόρτινγκ, όπου ολοκλήρωσε την σεζόν με 22 συμμετοχές και τέσσερις ασίστ.

Το συμβόλαιο του 31χρονου μπακ ολοκληρώνεται με την πορτογαλική ομάδα τον Ιούνιο του 2020, ενώ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ γνωρίζει αρκετά καλά τον παίκτη.

Και αυτό διότι έχει συνεργαστεί με τον Αμπέλ Φερέιρα στην Μπράγκα, παίζοντας εκεί με τη μορφή δανεισμού τη σεζόν 2017/18.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button