ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έρχεται «γερή» μείωση στα τηλεοπτικά του ΠΑΣ Λαμία!

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη φέρνει «ψαλίδι» στις τηλεοπτικές απολαβές του ΠΑΣ Λαμία.

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη φέρνει «ψαλίδι» στις τηλεοπτικές απολαβές του ΠΑΣ Λαμία.

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για την ΕΡΤ και τα συμβόλαια των ποδοσφαιρικών ομάδων έγινε χθες (12/7), με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να επισημαίνει την αναγκαιότητα των χρημάτων της Δημόσιας Τηλέορασης για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπουργούς για σύσκεψη σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ. Το ποδόσφαιρο λόγω των συμβάσεων με ομάδες της Superleague 1 και των συζητήσεων με την δεύτερη κατηγορία βρέθηκε στην ατζέντα, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να προβαίνει σε μία παραδοχή, όπως τονίζει η «Live Sport».

«Δεν μπορεί να αρχίσει το πρωτάθλημα της Superleague χωρίς τα λεφτά της ΕΡΤ», φέρεται να τόνισε μετά την ενημέρωση που παρείχε ο Γιώργος Δρόσος, με αφορμή και τις δυσκολίες συντήρησης των ομάδων χωρίς το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Σύμβαση έχουν οι Παναθηναϊκός, Άρης, Παναιτωλικός, Ξάνθη, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης, ενώ συμφωνία χωρίς υπογραφή υπάρχει με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ.

Με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η κυβέρνηση θα καλέσει τις ομάδες για επαναδιαπραγμάτευση και μείωση, η οποία για τις μικρομεσαίες ομάδες θα φτάσει ως το 30%. Την ίδια στιγμή, πάντως, στον Άρη επιδιώκουν αύξηση του ποσού συμβολαίου, άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ (καθαρό ποσό στο 1.992.000).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button