FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άδικη ήττα στο Περιστέρι…(pics)

Χάρη σε ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Βάτσιος στην ΑΕΚ, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ «πέρασε» από το Περιστέρι νικώντας τον για ακόμη μια φορά μαχητικό ΠΑΣ Λαμία.

Στο 83΄ ο Χριστοδουλόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία στο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το πέναλτι που δόθηκε στην Ένωση, δεν υπήρχε καθώς η παράβαση πάνω στον Λιβάγια έγινε εκτός περιοχής… όμως ο Βάτσιος ακουσε τον βοηθό του και έδωσε το πέναλτι στην ομάδα της ΑΕΚ.

Το ματς:

Στο 2ο λεπτό ο Μάνταλος έπιασε ένα σουτ, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει, ενώ στην επόμενη φάση ο Πίτο εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ που κέρδισε ο Βάντερσον, με τον Ανέστη να πραγματοποιεί μια πολύ δύσκολη απόκρουση.

Στο 5ο λεπτό ο Μάνταλος εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Βράνιες έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε την μπάλα σε ένα σουτ του Κλωναρίδη και στην επόμενη φάση το σουτ του Βασιλαντωνόπουλου κατέληξε άουτ.

Στο 15ο λεπτό ο Αϊντάρεβιτς σούταρε, με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 23ο λεπτό ο Αραούχο έκανε μια παράλληλα σέντρα, κανένας δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας, αυτή κατέληξε στον Μπακάκη, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ. Την σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα την είχε η Λαμία στο 32ο λεπτό.

Ο Βάντερσον βγήκε στην κόντραρε, πέρασε ωραία στον Βασιλαντωνόπουλο, με τον Ανέστη να διώχνει εντυπωσιακά το πλασέ του, ενώ στη συνέχεια ο Μπλάζιτς πήρε το ριμπάουντ, σούταρε με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στην αμέσως επόμενη φάση, που ήταν και η τελευταία του πρώτου ημιχρόνου, ο Αναστασιάδης έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Λόπες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, θέλοντας να σκοράρει και να πάρει το προβάδισμα. Στο 53ο λεπτό ζήτησε πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να μην το δίνει σωστά, ενώ στο 55ο λεπτό είχε την πρώτη της καλή στιγμή.

Ο Αϊντάρεβιτς εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Βράνιες έπιασε την κεφαλιά, ο Παπαδόπουλος έδιωξε, η μπάλα κατέληξε στον Αραούχο, αλλά το σουτ του το έδιωξε ο Παντελιάδης με προβολή. Στο 60ο λεπτό ο Βράνιες πέρασε στον Αραούχο, που σούταρε, αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε εύκολα.

Στο 72ο λεπτό η ΑΕΚ είχε ακόμα μια καλή στιγμή, ο Γκάλο σέντραρε, ο Μάνταλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά, κάτι που έκανε και στο 76ο λεπτό στο πλασέ του Αϊντάρεβιτς από το ύψος του πέναλτι. Ένα λεπτό αργότερα, ο Γιόχανσον προσπάθησε να σκοράρει με ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 79 η Ένωση είχε ξανά την ευκαιρία να σκοράρει με τον Γκάλο να κάνει τη σέντρα και την κεφαλιά του Αϊντάρεβιτς να περνάει άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Λιβάγια κέρδισε πέναλτι, με την φάση να είναι ξεκάθαρη εκτός περιοχής, και τον Χριστοδουλόπουλο να το εκτελεί εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕΚ.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Λαμία δεν κατάφερε να αντιδράσει και παρά το γεγονός ότι πίεσε δεν ισοφάρισε.

Δυστυχώς σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΣ Λαμία θα μπορούσε να φύγει αήττητος, η διαιτησία του στέρησε τον βαθμό της ισοπαλίας…

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button