Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Πάει για το πραγματικό «μπαμ» η Βίρτους Μπολόνια!

Τον Μίλος Τεόντοσιτς έχει βάζει στο στόχαστρό της η Βίρτους Μπολόνια!

Τον Μίλος Τεόντοσιτς έχει βάζει στο στόχαστρό της η Βίρτους Μπολόνια!

Είναι προφανές ότι η Βίρτους, μία ομάδα θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έχει επιστρέψει για τα καλά αφού βρέθηκε για χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Μετά την κατάκτηση του BCL βάζει πλώρη και για το Eurocup -θα τεθεί αντιμέτωπη του Προμηθέα στην πρώτη φάση- βλέποντας στο βάθος την Ευρωλίγκα.

Ετοιμος λοιπόν να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει η Βίρτους Μπολόνια είναι ο Μίλος Τεόντοστς. Ο Σέρβος σούπερ-σταρ, μπορεί να μην στέριωσε στο ΝΒΑ όμως στην Ευρώπη παραμένει περιζήτητος. Οι Ιταλοί του έδωσαν ένα μεγάλο συμβόλαιο ως το 2022 και έχοντας ως πλεονέκτημα την παρουσία του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς στον πάγκο, φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να τον κάνουν δικό τους.

Ο Τεόντοσιτς μετά την τετραετία του στον Ολυμπιακό (2007-11), πέρασε άλλα έξι χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τα τελευταία δύο γνώρισε την εμπειρία του ΝΒΑ με τους Κλίπερς. Μετά από μία καλή σεζόν ως ρούκι το 2017-18 (9,5 πόντοι, 4,6 ασίστ, 2,8 ριμπάουντ) φέτος έπαιξε λίγο (15 αγώνες) μένοντας στα ρηχά με 3,2 πόντους και 2,1 ασίστ. Στα 32 του θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ιταλία.

πηγή: basketa.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button