Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Η Ευρώπη Παίζει Μπάλα !

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Και MLS έχουμε και Liga Τσεχίας έχουμε… Απ΄όλα έχει ο «μπαχτσές»!

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα, 6 στις 6 επιλογές περάσαν εχθές σε MLS και ΜLB από τρεις αγώνες σε μια πάρα πολύ καλή στοιχηματικά μέρα. Σήμερα επιλέξαμε να ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια από την Ευρώπη που σιγά σιγά ξεκινάν αρκετά πρωταθλήματα. Και δυο  αναμετρήσεις από το ΜLS στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

BIKTΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΟΛΟΜΟΥΤΣ

1.LIGA (CZE) | 20:30

Πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Τσεχίας και οι ομάδες σαφώς και δεν είναι ακόμη έτοιμες. Η ομάδα του Πλζεν είναι πιο έμπειρη και ποιοτικά ανώτερη από την Όλομουτς. Πέρσι τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα πίσω  από την Σλαβια Πράγας ενώ η Όλομουτς ήταν 8η. Δεν υπάρχουν σαφή συμπεράσματα για τις δυο ομάδες προς το παρόν ενώ η προϊστορία από το 2015 και μετά μας δείχνει under 2.5 goal. Θα πάμε με το 2-3 goal που καλύπτει αρκετά σκορ σε απόδοση 1.95.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet.com

ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ-ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ

PREMIER DIVISION (IRL) | 22:00

H Σλίγκο Ρόβερς βρίσκεται 6η στην βαθμολογία με 30 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές, εντός έχει ρεκόρ 4-5-3. Σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα που βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς λιγότερους. Στην Γουότερφορντ προέκυψαν απουσίες κάτι που δυναμώνει τον άσσο άλλα δεν θα είναι τόσο εύκολο για την Σλίγκο Ρόβερς. Θα πάμε και εδώ με το 2-3 goal με απόδοση 1.95 μιας και οι δυο ομάδες είναι ικανές να σκοράρουν.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet.com

ΟΡΛΑΝΤΟ-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

MLS | 02:30

To Ορλάντο βρίσκεται στην 18η θεση σε 19 αγώνες με 22 βαθμούς δεν πάει καθόλου καλά φέτος παρά τις μεγάλες μεταγραφές που έκανε στην αρχή της σεζόν όπως αυτή του Πορτογάλου σταρ Νάνι. Η ομαδα του Κολόμπους συνεχίζει την άσχημη πορεία της στο πρωτάθλημα που την έχει καρφωμένη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.  Το Ορλάντο χρειάζεται επείγοντος την νίκη και απέναντι σε μια από τις ποιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας έχει την δυνατότητα να την πετύχει. Το Κολόμπους θα παλέψει και ίσως καταφέρει να βρει ένα γκολ.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

ΣΙΚΑΓΟ-ΣΙΝΣΙΝΝΑΤΙ

MLS | 03:00

Το Σικάγο ενώ έδειξε ότι κάπως αφυπνίστηκε μετά το 5-1 απέναντι στην Ατλάντα, επέστρεψε γρήγορα στις ήττες. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι απέναντι στο Κάνσας ηττήθηκε με 1-0. Βρίσκεται στην 19η θεση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς σε 20 αγώνες. Το Σινσινάτι δεν λέει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας, σε 19 αγώνες έχει καταφέρει και έχει μαζέψει μόνο 14 βαθμούς. To Σικάγο σε καμιά περίπτωση δεν είναι για 1.40 απόδοση ακόμη και όταν παίζει με την τελευταία ομαδα του πρωταθλήματος και ας κερδίσει 5-0. Το Σινσινάτι είναι άπειρη ομαδα αλλά ένα τέρμα σε αυτήν την άμυνα πολύ πιθανό να το πετύχει.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button