Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Γκολ στην Ανατολική Ευρώπη!

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα δεν ήταν καλή η χθεσινή ήμερα στοιχηματίκα, αλλά πάμε σήμερα  παρακάτω με δυο επιλογές από την Ανατολική Ευρώπη και συγκεκριμένα την Τσεχία και την Ρουμανία. Και με μια επιλογή από το MLS σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

(CZE) 1. LIGA | 20:00

Η Σπαρτα Πραγας δεν έκανε καλή χρονιά πέρσι και τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από την Σλαβια Πραγας και την Βικτορια Πλζεν. Ο στόχος πάντα είναι ο ίδιος για την Σπάρτα να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο. Στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την Σλοβατσκο μια ομάδα που τερμάτισε 12η πέρσι. Η Σπάρτα ενισχύθηκε μεταγραφικά και δεν αποδυναμώθηκε άλλα στα φιλικά δεν έκανε κάτι αξιόλογο μιας και είχε 1 νίκη 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Ο προπονητής Γίλεκ δήλωσε πως η ομάδα του θέλει να παίζει πιο επιθετικά και να προσφέρουν θέαμα. Προφανώς και θέλει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα  στην έδρα της και με μια καλή εμφάνιση. Θα πάμε με το over 2.5 goal με απόδοση 1.85.

Διαβάστε και αυτό  Afcon | Σενεγάλη-Τυνησία  από το us-sportsbet.com

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ-ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ

(ROU) LIGA I | 21:00

Η Στεάουα τερμάτισε δεύτερη πίσω απ την Κλούζ και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και στα playoffs. Στα φιλικά προετοιμασίας πήρε 2 νίκες και μία ισοπαλία με 3-3 , ενώ κέρδισε εντός έδρας με 2-0 για το Europa League την Μισλαμι από την Μολδαβία. Η Χέρμανσταντ  πέρσι τερμάτισε στην 10η θέση αλλά είναι γενικά μια σφιχτή ομάδα. Η Στεαουα πέρσι είχε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος και ο στόχος φυσικά είναι το πρωτάθλημα. Θα πάμε με τον 1 & over 1.5 goal με απόδοση 1.70  γιατί η Στεαουα θα θέλει να εκμεταλλευτεί και την χθεσινή γκέλα της Κλούζ.

Διαβάστε και αυτό Afcon | Αλγερία-Νιγηρία  από το us-sportsbet.com

ΣΙΑΤΛ ΣΑΟΥΝΤΕΡΣ-ΑΤΛΑΝΤΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

(US) MLS | 22:55

Το Σιάτλ αργά σταθερά και σχεδόν αθόρυβα έχει σκαρφαλώσει στην 4η θεση της βαθμολογίας του mls με 32 βαθμούς σε 19 αγώνες με συντελεστή τερμάτων 29-25. Στα 5 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει 2 νίκες και 3 ήττες και αγαπημένο της αποτέλεσμα όταν χάνει και όταν κερδίζει είναι το 2-1 .Η Ατλάντα στα 4 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει 1 νίκη 1 ισοπαλία και 2 ήττες, όλα τα παιχνίδια ήταν g/g και τα 4 από αυτά οver 4.5 και  4-6 goal.  Αμφίρροπη αναμέτρηση στο Century Link Field του Σιάτλ ανάμεσα σε δυο ομάδες που βρίσκονται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Δεν πατάν καλά όμως το τελευταίο διάστημα .

Διαβάστε εδώ  την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button