ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αγκαλιά με ΑδεσποΤάκια οι παίκτες της Λαμίας στον αγώνα με τον Άρη

Μία ευχάριστη έκπληξη...

Μία ευχάριστη έκπληξη…

Στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης, η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών ΑδεσποΤάκης, στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΑΡΗ για την 9η αγωνιστική των playoffs του Πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, γνώρισαν στους φιλάθλους κάποια από τα ΑδεσποΤάκια της πόλης μας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων απέναντι στα ζωντανά αυτά πλάσματα.

Μάλιστα οι παίκτες της ομάδας μας παρουσιάστηκαν στην παράταξη πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατώντας στην αγκαλιά τους μικρά κουταβάκια.

Η Ομάδα Εθελοντών ΑδεσποΤάκης, είναι αυτό ακριβώς:
Εθελοντές.
Εθελοντές δίπλα στα αδέσποτα πλάσματα που ζουν δίπλα μας.
Εθελοντές που φιλοξενούν, που ταΐζουν, προωθούν υιοθεσίες, συμμετέχουν σε δράσεις.
Όλα αυτά με κοινό στόχο: Να αλλάξει έστω και λίγο η ζωή αυτών των πλασμάτων.
Η δράση μας ξεκινά το 2018, με την σελίδα ΑδεσποΤάκης ώστε να γίνονται υιοθεσίες όσο πιο οργανωμένα και προσεκτικά γινόταν.
Η ιδέα ήταν να μπορεί οποιαδήποτε θέλει να υιοθετήσει, να μπορεί με μια ματιά στην σελίδα, να βρει αυτό που ψάχνει (χωρίς εμείς να χρειάζεται να αναρτούμε από τα προσωπικά μας προφίλ για πολλούς λόγους) Αυτό διατηρούμε μέχρι σήμερα. Οι εθελοντές γνωρίζουν τα σκυλιά που προωθούνται μέσω της σελίδας του ΑδεσποΤάκη και οι Υιοθεσίες γίνονται μέσα σε αυστηρά πλαίσια, ώστε να μειωθεί η πιθανότητα λάθους. Τα αδέσποτα που εμφανίζονται καθημερινά κάνουν τους εθελοντές να φαίνονται ανεπαρκείς και η ανάγκη για βοήθεια δεν σταματά ποτέ.
Αν θέλεις να βοηθήσεις, αν ήδη βοηθάς αδέσποτα ζώα, η Ομάδα Εθελοντών ΑδεσποΤάκης σε περιμένει.
Μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook : www.facebook.com/adespotakos
και στο Instagram: www.instagram.com/adespotakis

Διαβάστε επίσης

Back to top button