Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Και η Σλάβια Πράγας στη Μάχη !

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα, 3 στις 4 προτάσεις μας περάσαν εχθές σε ένα φτωχό από επιλογές κουπόνι. Σήμερα θα ασχοληθούμε και πάλι με τα πρωταθλήματα της Τσεχίας και της Ρουμανίας καθώς και με το ντέρμπι στο μπέιζμπολ και το ΜLB ανάμεσα στους Φίλις και τους Ντότζερς. Πάμε λοιπόν να τα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

ΖΛΙΝ-ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

(CZE) 1. LIGA | 19:00

Η πρωταθλήτρια Σλάβια Πράγας ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Τσεχίας απέναντι της η Ζλίν που τελείωσε 9η πέρσι στο πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές τελείωσαν το περσινό πρωτάθλημα με 72 γκολ ενεργητικό και 23 παθητικό παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Η Ζλίν είναι μια από τις μικρομεσαίες ομάδες της Τσεχίας που δίνει πρωτίστως έμφαση στην άμυνα. Οι πρωταθλητές θέλουν να μπουν με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα και να επαναλάβουν την περσινή τους πορεία. Ειδικά μετά την χθεσινή ήττα της Σπάρτα από την Σλοβάτσκο θα θέλουν να κάνουν εντυπωσιακή είσοδο με μια εμφατική νίκη. Θα πάμε με το 2Χ & over 2.5 goal με απόδοση 1.95

Διαβάστε περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις στο us-sportsbet.com

ΒΙΤΟΡΟΥΛ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

(ROU) LIGA Ι | 21:00

Η Βιτορούλ τερμάτισε 5η στο περσινό πρωτάθλημα χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Τελείωσε το πρωτάθλημα με 26 γκολ ενεργητικό και 27 παθητικό σαφώς δίνοντας έμφαση στην άμυνα και χωρίς ιδιαίτερα ταλαντούχα επίθεση. Η Ντινάμο Βουκουρεστίου τερμάτισε πέρσι 9η με προφανές αμυντικό πρόβλημα, αφού είχε 29 τέρματα ενεργητικό και 37 τέρματα παθητικό. Έχουμε να κάνουμε με δυο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες που θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα πάμε με το 2-3 goal με απόδοση 1.95 που καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα μιας και δεν περιμένουμε να ανοίξει περισσότερο το παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις στο us-sportsbet.com

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΦΙΛΙΣ-Λ.Α ΝΤΟΤΖΕΡΣ

(US) MLB | 02:00

Πρώτος αγώνας της σειράς στην Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε δυο απ τις καλύτερες ομάδες σε απόδοση και ρόστερ μέχρι στιγμής στη σεζόν. Οι Φίλις βρίσκονται στην 5η θεση της Νάσιοναλ Λίγκ με ρεκόρ 47-44. Oι Ντότζερς συνεχίζουν την παρέλαση προς τα playoffs, είναι 1η στην Νάσιοναλ Λίγκ με ρεκόρ 60-33. Στα τελευταία 10 παιχνίδια έχουν σερί 5-5 καθώς και αυτοί χαλάρωσαν λίγο πριν το all star game. Μια ωραία αναμέτρηση αναμένεται στην Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε δυο ομάδες που λογικά αν συνεχόσουν έτσι θα βρεθούν στα playoffs. Οι Ντότζερς με το Κέρσου στο μούντ είναι το φαβορί αλλά η Φιλαδέλφεια έχει κάνει αρκετές ανατροπές ειδικά στην έδρα της. 

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button