Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ύμνοι στην Άρσεναλ για Παπασταθόπουλο

Οι οπαδοί της Άρσεναλ έχουν χάσει την… μπάλα όσον αφορά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και αυτό γιατί ο Έλληνας στόπερ τα δίνει όλα για τους «κανονιέρηδες».

Το καλοκαίρι οι φίλοι της Άρσεναλ χάρηκαν όταν είδαν τον Sokratis να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα τους. Ο Έλληνας στόπερ δεν άργησε να τους κερδίσει. Όχι τόσο για τις εμφανίσεις του, ειδικά στην αρχή. Αλλά για τη μαχητικότητά του και τον… τσαμπουκά που έβγαζε. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Σε κάθε ματς.

Ναι σίγουρα το πρώτο χρονικό διάστημα έκανε αρκετά λάθη. Δεν ήταν σταθερός. Ενδεχομένως να μην ήταν τόσο καλός όσο θα τον περίμεναν οι πιο πολλοί. Ωστόσο, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός όσο περνάνε οι αγωνιστικές δείχνει να «δένει» ακόμη περισσότερο με τους υπόλοιπους της άμυνας. Αλλά και γενικά με την υπόλοιπη ομάδα. Μεγάλο πράγμα για ένα στόπερ.

Ο Παπασταθόπουλος δεν έχει κλείσει καλά- καλά ούτε ένα εξάμηνο στο Λονδίνο. Ε και; Ήδη έχει κερδίσει και με το παραπάνω τις καρδιές των οπαδών της νέας του ομάδας. Εκείνοι πίνουν νερό στο όνομά του. Μέχρι και σύνθημα στα χείλη τους έχει γίνει. Όχι και άδικα. Ο Sokratis «ματώνει» για τη φανέλα. Τρανό παράδειγμα η αψιμαχία που είχε στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Μπέρνλι.

Τα αίματα άναψαν από το πουθενά και ο Σωκράτης δεν έκανε… πίσω. Χώθηκε με τα χίλια! Αυτή η κίνηση τον έκανε ακόμη πιο αγαπητό στις τάξεις των φίλων της Άρσεναλ. Μάλιστα, μερικοί από αυτούς βάζουν και… στοίχημα ότι ο «δικός μας» είναι τόσο τσαμπουκάς που δεν θα είχε πρόβλημα να παλέψει ακόμη και με αρκούδα και μάλιστα με μοναδικό του όπλο τις γροθιές του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button