ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Ενδιαφέρον της Παναχαϊκής για Γκέντσογλου”

Η ομάδα της SuperLeague 2 ενδιαφέρεται για τον αμυντικό χαφ του ΠΑΣ Λαμία Σάββα Γκέντσογλου.

Η ομάδα της SuperLeague 2 ενδιαφέρεται για τον αμυντικό χαφ του ΠΑΣ Λαμία Σάββα Γκέντσογλου.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζεται από τον Σάββα Παντελίδη είναι ο Σάββας Γκέντσογλου ο οποίος είναι εκτός ομάδας και φαίνεται ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του δεν θα αργήσει να έρθει!

Η Προοδευτική θα χρειαστεί να ενισχυθεί σημαντικά προκειμένου να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις και να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα 2.
Ήδη απέκτησε τους Μπόγκνταν Μάντιτς και Άνιο Πότσι, ενώ μέσω τοποθέτησης της ΠΑΕ έγινε γνωστό πως υπάρχουν επαφές και με τον Γκεόργκι Μερεμπασβίλι.

Ο 36χρονος Γεωργιανός εξτρέμ δεν είναι άγνωστος στην Ελλάδα. Πέρασε από ΟΦΗ, Βέροια και Λεβαδειακό στο παρελθόν. Στη συνέχεια έκανε καριέρα στην Πολωνία. Πήγε σε Βίσλα Πλοκ, Ποντμπεσκίντζιε και Σαντέσια. Από την τελευταία έμεινε ελεύθερος έχοντας παίξει σε 10 ματς φέτος και έχοντας σκοράρει δύο τέρματα.

Από εκεί και πέρα, ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ένα ακόμη όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι. Με τη Λαμία δεν έχει αγωνιστεί φέτος. Είναι εκτός πλάνων και έχει ενημερωθεί να λύσει το συμβόλαιό του ο 32χρονος χαφ.

Το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό, αλλά θα αναγκαστεί ούτως ή άλλως να το ρίξει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το αν η Προοδευτική μπορεί να τον καλύψει και το πάρει απόφαση να καταθέσει πρόταση, θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.

Κρούση έχει γίνει πάντως σύμφωνα με τα δημοσίευμα του a-sports.gr.

Πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button