Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέα μεταγραφική στέγη για τον Μουμίν!

Λίγη ώρα μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας και την εμφατική εκτός έδρας νίκη με 3-0, ήρθε και η επιβεβαίωση της μεταγραφής που προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Παίκτης του ΑΟΧ/Κισσαμικού μπορεί να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς χαφ της Football League, ο Χουσεΐν Μουμίν, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Η παρουσία του Αλέκου Βοσνιάδη έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να πραγματοποιηθεί μια σπουδαία κίνηση, που ανεβάζει επίπεδο τους “μπλε” και δείχνει ότι θέλουν γρήγορα να “ξεμπερδέψουν” με τις θέσεις στις οποίες βρίσκονται και να χαράξουν νέα πορεία από το νέο έτος.

Ο 31χρονος μέσος ξεκίνησε από τον Πανθρακικό και στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο μέτρησε σε δυόμιση σεζόν 24 συμμετοχές στη Super League και 4 στο Κύπελλο.

Ακολούθησαν Πανσερραϊκός (Football League), Παναιτωλικός (Γ’ Εθνική, Football League και Super League), Λαμία (Football League), Τρίκαλα (Football League), Αρης (Football League) και Ηρακλής μέχρι πρότινος (7 συμμετοχές).

Πηγή: Athlitiko

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button