Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Μάθημα Γεωγραφίας!

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλήμερα χθες ήταν μια δύσκολη στοιχηματικά μέρα για διάφορους λόγους που μόνο το μπέιζμπολ μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια από τα προκριματικά του Champions League και του Europa League και με ένα ενδιαφέρον στοιχηματικά παιχνίδι μπέιζμπολ από το πρωτάθλημα του MLB.

KI ΚΛΑΣΒΙΚ-ΡΙΤΕΡΙΑΙ

(EUL) | 20:00

Η Κλασβικ απ τα Νησιά Φεροε αντιμετωπίζει σήμερα στο Τοφτιρ 150 χλ μακριά από την φυσική της έδρα την Ριτεριαι από την Λιθουανία. Στο πρώτο παιχνίδι οι δυο ομάδεςήρθαν ισόπαλες 1-1 στην Λιθουανία. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν προσεχτικές και πήγανστα αποδυτήρια με 0-0. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οι Λιθουανοι έκαναν το 1-0 στο 46΄αλλά στο 55΄ η Κλασβικ απάντησε και έκανε το 1-1. Στα υπόλοιπα σχεδόν 40 λεπτάκαμιά ομάδα δεν πήρε ρίσκα και έτσι έμεινε το σκορ 1-1 μέχρι το τέλος. Σήμερα γνωρίζουνκαι οι δυο ότι χρειάζονται γκολ για να πάρουνπροβάδισμα για την πρόκριση και θα πάμε με αυτόg/g λοιπόν με απόδοση 1.80.

Διαβάστε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις

ΦΕΡΟΝΙΚΙΕΛΙ-ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ

(CHL) | 21:45

Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τον Ουαλών της Νίου Σέντς ήρθε ισόπαλο 2-2. Οι Κοσοβάροι παρόλο που έπαιζαν πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έδειξαν πιο έτοιμοι και σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους Ουαλούς. Θα μπορούσαν να φύγουν με την νίκη αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Λογικά οι Κοσοβάροι θα πάνε το παιχνίδι στην δύναμη και την τακτική μιας και το 2-2 του πρώτου αγώνα τους ευνοεί. Με αυτή την λογική θα επιλέξουμε το ειδικό 1under 3.5 με απόδοση 1.80.

Διαβάστε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις

MINESSOTA TWINS-NEW YORK METS

(MLB) | 03:10

H Μινεσότα έχει αρχίσει και έχει στόφα μεγάλης ομάδας δεν ξέρουμε αν θα το δούμε και του χρόνου αυτό αλλά πολύ μας αρέσει η πορεία της φέτος. Και πως να μην αρέσει μια ομαδα που πέρσι τελείωσε το πρωτάθλημα με ρεκόρ 78-84 να έχει ήδη φέτος σχεδόν στα μισά του πρωταθλήματος ρεκόρ 57-33. Οι Μέτς με αυτό το υλικό είναι πραγματικά απορίας άξιο πως και γιατί βρίσκονται προτελευταίοι στην Νάσιοναλ Λίγκ.

Εντάξει δεν έχουν ομαδα φέτος για να πάρουν τον τίτλο αλλά όχι και προτελευταίοι. Η αλήθεια είναι βέβαια (για να μην είμαστε άδικοι) ο προτελευταίος από τον 3ο στην Νάσιοναλ Λίγκ έχουν 8 νίκες διαφορά. H Μινεσότα με ρεκόρ 28-15 εντός και η Νέα Υόρκη με 19-32 εκτός θα τεθούν αντιμέτωπες στο Target Field της Minneapolis. Δυο όχι και τόσο καλοί πίτσερ στο μούντ σήμερα και για τις δυο ομάδες που προσπαθούν μεν αλλά δεν μπορούν να πέσουν κάτω από το 4.00 ERA.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις υπόλοιπες προτάσεις του αγώνα

Διαβάστε επίσης

Back to top button