Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ!

Δείτε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Λαμία στο ΔΑΚΛ.

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Λαμία το επόμενο Σάββατο (17/2 19:30) ενώ πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου αγώνα.

Αυτό που προκύπτει σε πρώτη φάση, είναι πως οι γηπεδούχοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν εισιτήρια για τους οπαδούς του “Δικεφάλου”, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί.

Η ανακοίνωση αξααναφέ το εξής:

Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 10-02-2018 και ώρα 19:30 μ.μ., στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων».

Χωρίς κόσμο και η ΑΕΛ στην Τούμπα
«Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ – Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12-02-2018 και ώρα 19:30 στο Γήπεδο Τούμπας».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button