Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εξετάζει Μαρκόφσκι και Καμπαγέρο η Παναχαϊκή!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παναχαϊκής φέρονται να βρίσκονται οι Μάρκο Μαρκόφσκι και Σεμπάστιαν Καμπαγέρο. Προτάθηκε στους «κοκκινόμαυρους» ο Διαμαντόπουλος.

Για παίκτες από το πάνω ράφι κινείται η Παναχαϊκή, προκειμένου να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Μπορεί οι «κοκκινόμαυροι» να προχώρησαν πριν από μέρες στην απόκτηση του Ντανίλο Λόπες για την γραμμή κρούσης τους, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι και η μοναδική, καθώς θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα.

Σύμφωνα με το «Sportime» μία από τις περιπτώσεις που εξετάζεται για την επιθετική γραμμή των Αχαιών είναι αυτή του Μάρκο Μαρκόφσκι. Ο 33χρονος σέντερ φορ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό όπου και αγωνιζόταν βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας της Πάτρας, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι λόγω του κασέ του που είναι υψηλό για τα δεδομένα της Super League 2.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα μια ακόμα περίπτωση επιθετικού φέρεται να έχει προταθεί στην ομάδα της Πελοποννήσου. Αυτή δεν είναι άλλη από τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο που στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Άρη και του Απόλλωνα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν αποτελεί προτεραιότητα για κάποια από τις δύο πλευρές η μεταξύ τους συνεργασία.

Παράλληλα εκτός από την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, οι ιθύνοντες της Παναχαϊκής ψάχνονται και για την απόκτηση ενός σέντερ μπακ. Σύμφωνα με το «Sportime» με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Κοτσώνης είναι κλεισμένος εξετάζονται ακόμα δύο περιπτώσεις. Ο πρώτος είναι ο Μίλος Τζόκιτς, ενώ ο δεύτερος είναι ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, ο οποίος την σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στην Football League με την φανέλα του Βόλου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button