Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίρνει Καστεγιάνο ο Άρης και αφήνει τον Κασάδο για τη Λαμία!

Η ομάδα του Άρη έχει βρει τον κατάλληλο αριστερό μπακ στο πρόσωπο του Ντάνι Καστεγιάνο και αφήνει πίσω του τον Χόρχε Κασάδο.

Η ομάδα του Άρη έχει βρει τον κατάλληλο αριστερό μπακ στο πρόσωπο του Ντάνι Καστεγιάνο και αφήνει πίσω του τον Χόρχε Κασάδο.

Ο ΠΑΣ Λαμία μπήκε σε ένα μεταγραφικό σενάριο, όπου τον θέλει να “κυνηγάει” τον Χόρχε Κασάδο τον οποίο είχε στο στόχαστρό του και ο Άρης, όπως είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα.

Τώρα όπως αναφέρει το sdna, ο Άρης είναι κοντά στο να κάνει δικό του τον Ισπανό Ντάνι Καστεγιάνο, αφήνοντας τον Κασάδο για τη Λαμία.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Ο Ντάνι Καστεγιάνο αποτελεί τον εκλεκτό του Άρη για την θέση του αριστερού μπακ, με φόντο την μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού.

Μέσα από το SDNA είχαμε σημειώσει πως ο Άρης εξέτασε εδώ και αρκετό διάστημα την περίπτωση του Ντάνι Καστεγιάνο και για την θέση του αριστερού μπακ.

Ο 31χρονος κατέγραψε πέρυσι 22 συμμετοχές, μοιράζοντας και μια ασίστ, όντας ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Ντάνι Καστεγιάνο αποτελεί αυτή την ώρα το πρώτο φαβορί για την κάλυψη της θέσης του αριστερού μπακ, με τους ανθρώπους του Άρη να προχωρούν τις επαφές τους.

Μάλιστα δεν αποκλείεται μέχρι και το τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς ο Άρης… πιέζεται να καλύψει το κενό στην εν λόγω θέση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button