Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διεθνή Γεωργιανό σέντερ φορ ανακοίνωσε ο Πανιώνιος!

Την απόκτηση του Μπατσάνα Αραμπούλι ανακοίνωσε ο Πανιώνιος.

Την απόκτηση του Μπατσάνα Αραμπούλι ανακοίνωσε ο Πανιώνιος.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπατσάνα Αραμπούλι.

Ο διεθνής Γεωργιανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια και αναχώρησε για το Καρπενήσι όπου και θα ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.

Ο Μπατσάνα Αραμπούλι έχει γεννηθεί στις 5 Ιανουαρίου 1994. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντίλα και την περίοδο 2014-15 μετακόμισε στην Τσκινβάλι. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Σαμτρέντια και από εκεί πήρε «προαγωγή» για την μεγάλη ομάδα της χώρας, την Διναμό Τιφλίδας.

Την περίοδο 2017-18 πέρασε για πρώτη φορά τα σύνορα και αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την φανέλα της Μπαλματζουσβάρος, ενώ την περσινή περίοδο φόρεσε την φανέλα της Πούσκας.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γεωργίας, ενώ πλέον αποτελεί μέλος και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, έχοντας φορέσει 5 φορές το εθνόσημο.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο διεθνής Γεωργιανός επιθετικός δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Είναι μια νέα εμπειρία για μένα και πλέον ανυπομονώ να βρεθώ με τους νέους μου προπονητές και συμπαίκτες.

Γνωρίζω ότι ήρθα σε μια ιστορική ομάδα και πραγματικά είμαι περήφανος που θα φορέσω την φανέλα της και θα αποτελέσω κι εγώ μέρος της ιστορίας της.

Αποτελεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου η μεταγραφή μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και θεωρώ ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Επιδίωξη μου φυσικά είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Διαβάστε επίσης

Back to top button