ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κοντά στη Λαμία ο Μπάμπης!

Το ρεπορτάζ από την ΑΕΚ αναφέρει πως ο Πάρης Μπάμπης οδεύει προς τον ΠΑΣ Λαμία.

Το ρεπορτάζ από την ΑΕΚ αναφέρει πως ο Πάρης Μπάμπης οδεύει προς τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο νεαρός χαφ όπως όλα δείχνουν θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην Λαμία για την εφετινή σεζόν.

Ο Πάρης Μπάμπης μετά απ’ τον εξάμηνο επιτυχημένο δανεισμό του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, επέστρεψε πίσω στην ΑΕΚ για να πάρει την ευκαιρία του.

Όμως, οι άνθρωποι της ομάδας είχαν άλλη γνώμη για τον νεαρό χαφ, καθώς επέλεξαν να τον παραχωρήσουν δανεικό και την εφετινή σεζόν, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να σχηματίσουν γνώμη ανάλογα με την σεζόν που θα πραγματοποιήσει στην ομάδα που θα παραχωρηθεί.

Η ΑΕΚ τον έχει τοποθετήσει στην λίστα με τους παίκτες που θα παραχωρηθούν δανεικοί και η ανταπόκριση των ομάδων φαίνεται πως είναι μεγάλη, καθώς έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους ομάδες απ’ την Super League 1 και Super League 2, με την Λαμία αυτή την στιγμή να έχει ένα προβάδισμα απ’ τις υπόλοιπες.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση του Μπάμπη και φαίνεται πως έχει έρθει σε επικοινωνία με την ΑΕΚ, που λόγω της καλής συνεργασίας που είχαν με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, οι Κιτρινόμαυροι επιθυμούν να τον δώσουν στην Λαμία, ξέροντας πως θα τηρηθούν όσα συμφωνήσουν οι δυο ομάδες.

Πηγή: aek1924

Διαβάστε επίσης

Back to top button