Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έρχεται το βράδυ ο Ολιβέιρα!

Το βράδυ της Παρασκευής μέσω Φρανκφούρτης θα φτάσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο Πορτογάλος επιθετικός, Νέλσον Ολιβέιρα.

Λίγες ώρες μετά τον Ντανιέλε Βέρντε, η Ενωση είναι έτοιμη να υποδεχθεί και έναν ακόμα παίκτη που είχε πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της.

Ο 27χρονος Πορτογάλος, Νέλσον Ολιβέιρα, που αποτελούσε τον Νο1 στόχο του Μιγκέλ Καρντόσο για την κορυφή της επίθεσης, πιθανότατα θα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (19/07) στη χώρα μας για την ΑΕΚ.

Ο διεθνής φορ αναμένεται να πατήσει στην Αθήνα στις 21.45 με πτήση από το Οπόρτο, η οποία θα έχει ενδιάμεσο σταθμό την Φρανκφούρτη.

Ο πρώην άσος των Μπενφίκα, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Ρεν, Σουόνσι, Νότιγχαμ Φόρεστ, Νόριτς, αν όλα κυλήσουν χωρίς προβλήματα, θα αποτελέσει την 9η καλοκαιρινή μεταγραφή για την ΑΕΚ και θα λύσει για τον προπονητή της το πρόβλημα στην κορυφή της επίθεσης. Ο ύψους 1.86μ. άσος, πέρα από παρουσία σε κάποια από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχει στο βιογραφικό του 17 εμφανίσεις και δύο γκολ με την Εθνική Πορτογαλίας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button