FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το σύστημα που δουλεύει ο Τεννές και ο ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Με ένα νέο σύστημα είδαμε να αγωνίζεται σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δείτε αν απέδωσε ή όχι.

Το σημερινό φιλικό παιχνίδι ο Μπάμπης Τεννές για λογαριασμό του ΠΑΣ Λαμία ξεκίνησε την ομάδα παίζοντας με 3 κεντρικούς αμυντικούς, επιβεβαιώνοντας έτσι το LamiaSports το οποίο το είχε αναφέρει στις αρχές τις προετοιμασίας.

Η Λαμία έπαιξε με σύστημα 3-5-1-1 με τους Μελίσσα κάτω από το τέρμα, δεξιά στο κέντρο της άμυνας ο Μάρκ Ασίγκμπα, στο κέντρο ο Ανέστης Αναστασιάδης και στα αριστερά ο Ντάνιελ Αντέτζο.

Ως δεξιός φουλ μπακ, αγωνίστηκε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος για ακόμη φορά έδειξε το πόσο καλά γνωρίζει τη θέση αυτή. Αριστερά τώρα, όλη την πλευρά έπαιξε ο Βάντερσον ο οποίος και αυτός μας άφησε με το στόμα ανοιχτό παίζοντας αρκετά καλά.

Στο κέντρο είδαμε τους Παναγιώτη Μπουλούλη, Ελίνι Δημούτσο και τον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος πολλές φορές τραβιόταν στα άκρα και βοηθούσε είτε αριστερά είτε δεξιά.

Ο Νίκος Τσούκαλος έπαιξε πίσω ακριβώς από τον Εβγκέν Μπούτνικ, ενώ όταν πήγαινε στα πλάγια του γηπέδου ο Καραγκούνης, ο Τσούκαλος επέλεγε την αντίθετη πλευρά.

Το σύστημα έδειξε πως το έχουν στην ομάδα της Λαμίας, αν και θέλει αρκετή δουλειά ακόμη, αλλά φαίνεται πως θα αποδώσει πολύ καλύτερα στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button