Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

“Έπλεξε” το εγκώμιο του Ουμτιτί ο Έμερι!

Αρκετά έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί για το μέλλον του Σάμουελ Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα. Όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι που έρχεται θα αποχωρήσει από τις τάξεις της. Ο Ουνάι Έμερι, πάντως, θα τον ήθελε στα χέρια του.

Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως είναι θαυμαστής του Γάλλου στόπερ. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την αγορά του και μάλιστα άμεσα. Έτσι, θα επιβεβαιώσει όλα τα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων.

Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να γίνει άμεσα. Αλλά οι δηλώσεις του προπονητή της Άρσεναλ έδειξαν πως βρισκόμαστε στον… σωστό δρόμο. Το μόνο που μένει είναι να κάνουν οι «κανονιέρηδες» την πρώτη κίνηση και στη συνέχεια όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Από τότε που πήγε ο Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα έχει κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν. Ωστόσο, οι συνεχείς τραυματισμοί του, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον των Καταλανών προς τον Ματίας Ντε Λιχτ φαίνεται πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τον Γάλλο στόπερ.

Παρόλα αυτά ο τεχνικός της Άρσεναλ τρέφει σεβασμό και γενικότερα έχει σχηματίσει μία πολύ καλή εικόνα. Τόσο για τον ίδιο όσο και για πολλούς από τους συμπατριώτες του.

«Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Η Γαλλία τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει πολλούς τέτοιους. Ειδικά στην άμυνά της. Γι’ αυτό άλλωστε και πολλές γαλλικές ομάδες πουλάνε ποδοσφαιριστές τους σε άλλα πρωταθλήματα. Σε όποια ομάδα και αν ήμουν πάντα μου άρεσε να δουλεύω με ποδοσφαιριστές από αυτή τη χώρα», τα λόγια του Έμερι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button