Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε και το ντέρμπι η Αγία Παρασκευή!

Χάρη σε γκολ του Γιώργου Επίσκοπου η Νίκη Αγίας Παρασκευής κέρδισε στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής τον Μαγνησιακό.

Ένα γκολ στο 17΄της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να δώσει στη Νίκη Αγίας Παρασκευής, ένα ακόμη «τρίποντο» αλλά αυτή τη φορά είχε διπλή σημασία, καθώς ήταν απέναντι στον 2ο της βαθμολογίας Μαγνησιακό και εκτός έδρας.

Το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ έγινε στο 17΄όταν εκτελέστηκε κόρνερ από τα αριστερά για την Αγία Παρασκευή, ο Καραγιάννη πήδηξε για την κεφαλιά, η μπάλα πήγε προς πίσω και ο Επίσκοπος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των ποδοσφαιριστών του Μαγνησιακού και έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου ήταν αυτή που προσπάθησε να παίξει με την μπάλα κάτω και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για να κάνει το 0-2, αλλά δεν ευτύχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η πολύ «μαχητική» Μαγνησία άρχισε να πιέζει ψηλά και να αναγκάζει τους αντίπαλους αμυντικούς σε «παιδικά» λάθη, τα οποία όμως στην τελική προσπάθεια δεν εκμεταλλεύοντουσαν οι παίκτες των γηπεδούχων.

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού χάθηκαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Αρχικά για τον Μαγνησιακό, ο Τσεκούρας έβγαλε μια σέντρα από τα αριστερά, ο Παπαθανάσης ολομόναχος εντός περιοχής πήδηξε για κεφαλιά αλλά ο διαιτητής σφύριξε λανθασμένα επιθετικό φάουλ.

Τέλος, η Νίκη απάντησε στη φάση αυτή με το εξαιρετικό σε εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Ραχούτη, το οποίο όμως κατέληξε δοκάρι του τερματοφύλακα της Μαγνησίας, με το 0-1 να παραμένει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button