Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Ντέρμπι στην Πράγα!

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα, λίγα ακόμη σαββατοκύριακα έμειναν μέχρι να υπάρχουν στο κουπόνι αρκετές και ποιοτικές επιλογές. Έως τότε τα μέσα του Αυγούστου δηλαδή…υπομονή. Σήμερα θα ασχοληθούμε με την πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, με ένα παιχνίδι από την δεύτερη αγωνιστική στην Τσεχία και με ένα παιχνίδι από το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, το mls.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

(CZH) 1. Liga | 20:30

Η Σπάρτα έχασε στην έδρα της στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μια ανεπάντεχη ήττα από την Σλοβάτσκο που έφερε και τις πρώτες γκρίνιες στο στρατόπεδο της Σπάρτα. Η Γιαμπλόνετς πήρε την νίκη με 2-0 απέναντι στην αδύναμη Μπόεμιανς σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα. Η Σπάρτα σε καμιά περίπτωση δεν θέλει νέα απώλεια βαθμών στην έδρα της και θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη. Η Γιαμπλόνετς παραδοσιακά δυσκολεύει την Σπάρτα τα τελευταία χρόνια εντός και εκτός έδρας. Θα πάμε με το 1Χ & over 1.5 goal καλύπτοντας αρκετά ενδεχόμενα με απόδοση 1.75.

Διαβάστε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ-ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

(POL)  Εkstraklasa | 21:00

H Πιάστ αποκλείστηκε στα προκριματικά του Champions League από την Μπάτε Μπορίσοφ. Έχασε και 3-1 στο Σούπερ Κάπ από την Λέχια Γκντάνσκ. Σήμερα στην έδρα της αντιμετωπίζει την Λέχ Πόζναν μια από τις μέτριες ομάδες του Πολωνικού πρωταθλήματος. Η Λέχ Πόζναν έκανε μια σειρά από αξιόλογα φιλικά με ομάδες σαν την Ολλανδική Φίτεσε, την Δανέζικη Μίντιλαντ και την Κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας. Έκανε τέσσερις νίκες και έχασε μόνο από την ΑΕΚ Λάρνακας. Η Πίαστ θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και θέλει την νίκη για να κάνει ένα καλό ξεκίνημα αλλά η Λεχ Πόζναν δείχνει από τα αποτελέσματα των φιλικών σε καλή κατάσταση. Θα πάμε με το g/g με απόδοση 1.80.

Διαβάστε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

ΤΟΡΟΝΤΟ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ

 (USA) MLS | 02:30 

Το Χιούστον ξεκίνησε τον αγώνα με κόκκινη στο 6΄ σε μια αστεία φάση που ο διαιτητής με την απόφαση του έκρινε ουσιαστικά τον αγώνα. Το 5-0 ήταν απολύτως λογικό ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας και απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια. To Τορόντο πήρε την νίκη με 3-1 απέναντι στους Ρέντ Μπούλς πριν λίγες μέρες σε ένα καλό παιχνίδι, πιέζοντας σε όλο το διάστημα του αγώνα. Το Χιούστον σίγουρα θέλει να δώσει απαντήσεις για την βαριά ήττα από την Ατλάντα αλλά οι κόντρες του Τορόντο είναι φαρμακερές και αν ανοιχτούν πολύ οι παίχτες του Χιούστον θα το πληρώσουν. Επιλογή το g/g & over 2.5 goal με απόδοση 1.85.

Διαβάστε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button