ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το πρώτο φιλικό έφτασε… το ρόστερ όμως δεν έχει «κλείσει»!

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία αύριο θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας με αντίπαλο τον ΑΟ Ποταμιάς.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία αύριο θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας με αντίπαλο τον ΑΟ Ποταμιάς.

Αύριο στο Καρπενήσι στις 17:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει τον Ποταμιάς στο πρώτο φιλικό της λαμιώτικης ομάδας για τη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Μάκης Χάβος, έχει εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου που έχει ξεκινήσει τη δουλειά, για να «χτίσει» το νέο ΠΑΣ Λαμία, όμως ακόμη δεν έχει τον απαραίτητο αριθμό παικτών για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Θυμίζουμε πως ο Γιοάν Τομάς είναι η τελευταία ανανέωση για την «κυανόλευκη» ΠΑΕ με τον Ισπανό να προσθέτει μία ακόμη λύση στην μεσοεπιθετική γραμμή της Λαμίας.

Το θέμα είναι πως στην άμυνα ακόμη λείπουν ποδοσφαιριστές. Το κέντρο της άμυνας διαθέτει μόλις έναν ποδοσφαιριστή και αυτός είναι ο Λουκάς Βύντρα, ενώ και στα αριστερά έχουμε μόλις έναν «καθαρό» μπακ τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι.

Σίγουρα μεταγραφές θα γίνουν και θα πραγματοποιηθούν και προσθήκες και σε άλλες θέσεις…

Τώρα στο αυριανό φιλικό με την ΕΠΣ Ευρυτανίας θα δούμε σίγουρα μερικά από τα βασικά πλάνα του Χάβου για τη νέα σεζόν, αλλά θα δούμε και πολλά πειράματα…

Θα δούμε παίκτες σε νέες θέσεις, θα δούμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και θα πάρουμε μία πρώτη γεύση από τι θα πρέπει να περιμένουμε φέτος από τον ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button