Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: «Τα βρήκε με Μανωλά, πρεσάρισμα σε Νάπολι»

Οι Πειραιώτες έχουν σύμμαχο τον παίκτη και μαζί επιχειρούν να ψήσουν τους Ιταλούς Μία μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση παλεύει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες έχουν σύμμαχο τον παίκτη και μαζί επιχειρούν να ψήσουν τους Ιταλούς
Μία μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση παλεύει ο Ολυμπιακός.

Ο Κώστας Μανωλάς ουδέποτε έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στους «ερυθρόλευκους» και γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθεί η μεγάλη επιστροφή.

Εννοείται πως όλο αυτό δεν είναι απλό. Τα ποσά που απαιτούνται για ένα τέτοιο deal είναι αρκετά υψηλά και ο Ολυμπιακός κάνει την προσπάθειά του έχοντας σύμμαχο και τον ποδοσφαιριστή.

Δημοσίευμα του calciomercato.it υποστηρίζει ότι ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον παίκτη υπάρχει συμφωνία. Αναφέρεται ακόμη πως του δίνουν συμβόλαιο ίδιο με αυτό που έχει στη Νάπολι.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι «παρτενοπέι» για να τον αφήσουν να φύγει ζητούν 15.000.000 ευρώ. Είναι πολύ δύσκολο να δοθεί τέτοιο ποσό. Ωστόσο, ασκείται πρεσάρισμα τόσο από τον ποδοσφαιριστή όσο και από τους «ερυθρόλευκους» να πει τελικά το «ναι» η ιταλική ομάδα. Πιο εφικτό, πάντως, σε πρώτη φάση φαντάζει το ενδεχόμενο ενός δανεισμού, καθώς για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα το να προχωρήσει σε αγορά με τόσο υψηλά νούμερα, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν φέτος τα έσοδα του Champions League στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button